SMOK Pozz Pro Kit

Merhaba buharcılar! Bugün inceleme için SMOK Pozz Pro var.

SMOK son zamanlarda bazı harika MTL cihazları üretiyor ve bu yüzden bunu test etmekten heyecan duydum. Neden bir Pro cihaz olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ve Pozz'ın ne olduğundan hala emin değilim, kulağa belli belirsiz çocukluğumun en sevdiğim TV şovlarından biri olan Fraggle Rock'tan bir karakter gibi geliyor. Soru şu ki, düşüncelerim iltifattan daha az mı olacak yoksa ezici bir şekilde Pozz-itive mi olacak?

Temel ambalajın içinde şunları bulacaksınız:
SMOK Pozz Pro Cihazı
SMOK Pozz Pro Kartuş
2x 0.9ohm LP1 Coilleri (1 önceden yüklenmiş)
USB-C şarj kablosu
Kullanım kılavuzu
Garanti belgesi

Renk Seçenekleri

Silver Black Alloy, Silver Red Alloy, Green Blue Alloy, 7 Color Alloy, Red Stabilizing Wood, Fluid Black Grey, Fluid 7-Color

SMOK'un cihazlarını SMOK cihazları gibi gösterme alışkanlığı var ve bu bir istisna değil, üzerinde SMOK yazmıyorsa ve kimin yaptığına dair bir tahminde bulunduysanız, SMOK'u tahmin edersiniz. Tasarım bence iyi. 106,6 mm x 29 mm x 12,5 mm'de iyi bir boyuttur, bu da kullanımı kolay olduğu anlamına gelir ve vaping yapmak için cebinizde güzelce kayar. 57g'de hafiftir ve ön ve arka metalik paneller dokunuşa hoş gelir ve kullanımı ve tutuşu güzel hissettirir. Önde üstte sadece “SMOK” ve arkada alta doğru “Pozz Pro” ile minimal markalaşma var. Cihaz 1100mAh pil barındırıyor ve 5W – 25W arasında ateşleme yapıyor.

Ön tarafta güzel bir şekilde yastıklanmış bir ateş düğmesi ve arkada hava akımı kaydırıcısı var. Bir tarafta sadece USB-C bağlantı noktası, ardından diğer tarafta ekran ve + & - düğmeleri var. Hava akımı kaydırıcısı üç yuvadan oluşur ve tamamen açıldığında bir RDL üzerinde sınır oluşturan gevşek bir MTL çekişi verir, tamamen kapatıldığında ise dar-ish üzerinde sınır oluşturan orta bir MTL çekişidir, ancak buna sıkı bir çekiş demezdim.

Şimdi, ekran. Doğrudan 80'lerden gelmiş gibi görünüyor. Ekranların en basitidir, ancak ihtiyacınız olan tüm bilgileri içerir - watt, coil direnci, son nefes uzunluğu, nefes sayacı ve pil yüzdesi. Yıllar boyunca bu tür ekranlardan birkaçını gördüm ve her zaman yaptığımı söyleyeceğim, baş aşağı. Başka birinin bunu düşünüp düşünmediğini bilmiyorum ama vape yaptığımda sağ elini kullanan bir başparmak ateşleyicisi olarak ekrana bakmak için cihazı uzaklaştırın, yanlış yol.

Kullanımda güzel ve kavraması kolay, ateşleme düğmesi iyi çalışıyor ve cihaz anında ateşliyor, + & - düğmeleri hoş bir tıklamaya sahip ve beklediğiniz gibi gücü yukarı ve aşağı hareket ettiriyor. + & - düğmelerine birlikte basmak watt düğmelerini kilitler ve ateşleme düğmesine üç kez basmak ateşleme düğmesini kilitler, kilidi açmak için aynısını tekrar yapın. Düğmeyi kullanarak cihazı ateşleyebilirsiniz veya otomatik çekme vardır, otomatik çekme iyi çalışır ve çalışmama veya kekemelik ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Unutulmaması gereken bir şey, cihazı kapatırsanız (ateş düğmesine beş tıklama), nefes sayacını sıfırlayacaktır, beni rahatsız etmiyor ama dikkat edilmesi gereken bir şey.

Kartuş 2 ml e-likit tutar ve 0.9ohm mesh coil ile birlikte gelir. Biraz füme ama likit seviyesini görme konusunda herhangi bir sorun yaşamadım ve cihazın üstüne oturuyor. Bunda mıknatıs yok, cihazın iç kısmında hafif bir çıkıntı ve bölmede hafif yükseltilmiş bir parça var, üste doğru kaydırın ve yerine oturur. Bu aslında çok iyi çalışıyor; ittiğinizde tatmin edici bir tık sesi geliyor ve birbirine sıkıca oturduğu için gevşeme tehlikesi yok. Gerçekten sevdiğim ve daha fazla cihazın yapmasını istediğim bir şey, kartuşun kayması ve oturduğu yer nedeniyle, bölmenin görünen kısmının fitil bağlantı noktasının hemen üstünde başlamasıdır. Bunun anlamı, yeniden doldurmanız gerekip gerekmediğini görmek için bölmeyi çıkarmanıza gerek olmadığıdır, likitin görünmez olur olmaz doldurma zamanıdır. Çok basit bir şey gibi görünüyor, ama harika bir dokunuş.

Doldurma portu bir tarafta bölmenin altına doğru ve oldukça standart bir lastik tapadır. İyi bir boyutta olan ve daha geniş bir uca sahip olanlar dışında çoğu şişeyi alacak olan doldurma ağzını ortaya çıkarmak için kenarı geriye doğru soyun. Sağlamdır ve ucundaki küçük bir oluk ile çıkarılması ve değiştirilmesi kolaydır, bu da tırnağınızı altına alabilmenize yardımcı olur. Bobinler, bölmenin tabanına oturması ve rahatça oturması için itilir. Gerçekten dikkat edilmesi gereken bir şey, kapsül oldukça geniş olduğu için, ağızlığın da geniş tarafta olduğu anlamına gelir, sanki Frank adında ördek gagalı bir ornitorenk gagasını emmeye çalışıyormuşum gibi hissettiriyor ve Sadece biraz daha küçültürlerse daha rahat olacağını ve Frank'in bu kadar travmatize olmayacağını hissediyorum.

Bölmeyle birlikte gelen yalnızca bir coil direnci olduğundan, doğrudan onunla devam ettim. Bobin, 15W'da en iyi olduğunu iddia ettikleri 0.9ohm'luk bir ağ bölmesidir. Astarlanıp biraz Mango sıvısı ile doldurulmuş, 10W'da başladım ve 1W'lik artışlarla 15W'a kadar çalıştım ve hava akımıyla uğraştım. Sonunda, en çok 13W'da sevdiğimi ve şaşırtıcı bir şekilde, hava akışından biri yarı açıkken yavaşladığımı buldum. Normalde daha sıkı bir beraberlikten hoşlanırım ama bu gerçekten iyi çalıştı. Bu küçük cihazdan gelen lezzet bu, harika. Lezzet ağzı dolduruyor, hoş ve pürüzsüz, güzel miktarda buhar var ve inanılmaz derecede tatmin edici. Bunu beklemiyordum ve gerçekten de hoş bir sürpriz oldu. Her iki coili de tütünden meyveye çeşitli tatlarla denedim ve her zaman aynı sonuç, enfes tam lezzet. Her bobin bana en az 10 gün dayandı ve kesinlikle hiç sızıntı olmadı, bobinin altında ara sıra en küçük miktarda yoğuşma oldu ama gerçekten çok dakika olduğu için endişelenecek bir şey yok.
Buharlama yaparken tek gerçek sorun, hava akımı kaydırıcısının konumudur, başparmakla ateşlerseniz, ardından cihazı dudaklarınıza kaldırdığınızda, parmağınızın hava akışını kapattığını görebilirsiniz. Parmağınızın hafif bir şekilde ayarlanması gerekiyor, ancak kendimi hava akışını birkaç kez kapatırken buldum.

Bu ne harika bir küçük cihaz! Gövde tutması ve buharlaması güzel, iyi yapılmış ve bölmenin oturduğu yer ve dolgu tapasını çıkarmanıza yardımcı olacak küçük girinti gibi bazı hoş tasarım dokunuşları var. Pil neredeyse tüm gün beni idare etti, kullanımı kolay ve SMOK tadı çiviledi, gerçekten harika.

Genel olarak, Smok Pozz Pro kitini herkese şiddetle tavsiye ederim, özellikle kullanımı kolay, değiştirilebilir coillere sahip ve lezzet torbaları sağlayan bir cihaz isteyen yeni buharcılara uyacaktır. SMOK burada gerçek bir kazanan üretti, evden çıkarken cebimde kalmak için MTL pod'a gitmem oldu. Bayıldım.