Uwell Caliburn A3S Pod 16w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 745 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 745 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Caliburn A3S Pod Kiti, PRO-FOCS lezzet ayarlama teknolojisini kullanır ve Caliburn A3 kartuş ile uyumludur.

Daha Fazla Detaylar

1,490.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn A3S Kit, elektronik sigaraya yeni başlayanlar için uygun, nefes ile etkinleştirilen ve karmaşık olmayan tasarımlara sahiptir. Kullanımı kolay ve görünümü basittir. Logo şeklindeki ışık animasyonuyla, size pil seviyesini göstermek için elektronik sigara kullanırken Caliburn logosu yanıp sönecektir. Caliburn A3S Kit, sağlam manyetik bağlantı, 520mAh pil kapasitesi ile birlikte gelir. Kalan likiti şeffaf yeniden doldurulabilir kartuş ve büyük likit penceresinden görebilirsiniz. Caliburn A3S Pod Kiti, PRO-FOCS lezzet ayarlama teknolojisini kullanır ve Caliburn A3 kartuş ile uyumludur. 0.8ohm Caliburn A3S kartuş ve 1.0ohm Caliburn A3S kartuş pakete dahildir.

 

Uyumlu Kartuş  >  Uwell Caliburn A3S Kartuş

uwell caliburn a3s renkler

0.8Ω kartuş, sıkı MTL çekimleri için tavsiye edilirken, 1.0Ω kartuş DTL seansları sırasında daha dolgun aromalar için daha uygundur. Cihaz üzerindeki likit görüntüleme penceresi, kartuş içinde kalan likit miktarını kolayca izlemenizi sağlar. Caliburn A3S, ateşleme düğmesi olmadığı için yanlışlıkla etkinleştirme riskini ortadan kaldıran nefes çekme ile etkinleştirilir.

LED göstergesi pil ömrünü farklı renklerle gösterir:

Yeşil: 60-100%
Mavi: %30-60
Kırmızı: 30'dan az

Caliburn A3S, etkileyici özelliklere sahip şık ve güvenilir bir elektronik sigara cihazıdır. Dayanıklı alüminyum alaşımlı yapısı, hareket halindeyken elektronik sigara içmek için mükemmel olan hem dayanıklılık hem de hafiflik hissi sağlar. Otomatik çekme mekanizması, ateşleme düğmesine olan ihtiyacı ortadan kaldırarak kolaylık ve gizlilik sağlar.

Manyetik kartuş bağlantısı güvenli ve sorunsuz bir bağlantı sağlar. A3 kartuşları A3S ile uyumludur ve iki cihaz arasında kolay değiştirilebilirlik sağlar. 520mAh bataryası ile A3S, hafif kullanımlı vapers için etkileyici bir uzun ömür sunar ve gün boyunca dayanır. Hızlı şarj teknolojisi, sürekli hareket halinde olanlar için kullanışlı bir özelliktir. Caliburn logosunun rengini temel alan pil göstergesi, pil ömrünü izlemek için net bir görsel işaret sağlar.

A3S, sızıntıları önlemek için aşağıdakiler dahil çeşitli özelliklere sahiptir:

Her bir bölmeyi yerinde tutmak için manyetik konektörler
A3 kartuşları için üstten doldurma sistemi

Bununla birlikte, çok sert çekme veya uygun olmayan bir likit kullanma gibi belirli koşullar altında sızıntılar meydana gelebilir. En iyi sonuçlar için, kartuşları sonuna kadar doldurmaktan da kaçınmalısınız, biraz yer bırakmaya çalışın ve yanmaması için yeni kartuşun ilk dolumunda 10dk beklemeniz tavsiye edilir.

Caliburn A3S'yi Şarj Ederken Kullanabilir miyim?

Evet, kullanabilirsiniz! Caliburn A3S, geçişli şarjı destekleyerek, likiti doldururken bile vaping seansınıza devam etmenizi sağlar.

 

Kutu İçeriği

1 x Caliburn A3S mod
1 x 0.8ohm mesh kartuş
1 x 1.0ohm mesh kartuş
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (2)
Müşteri Mehmet Emin | 2023-11-17 16:30:48

Normal A3 yani S olmayan modeli ile arasındaki fark nedir ?

Müşteri Hizmetleri

A3 hem tuşlu hem nefes sensörlü, A3s sadece nefes sensörlü olarak çalışır

Müşteri Guzin Dogan | 2023-11-07 11:20:46

Merhabalar bu model nefes sensörlü mü yoksa düğmesine basarak mı içiliyor

Müşteri Hizmetleri

Merhaba, nefes sensörlüdür, ateşleme düğmesi yoktur.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

harika bir sayfa

Kendilerine çok teşekkür ediyorum ışık hızında kargoluyorlar, gerçekten çok hızlılar :)
ve ayrıca güvenip alışveriş yapabileceğiniz en iyi site PodModTurkey dir.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu