Uwell Caliburn AZ3 Pod 17w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 674 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 674 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.48 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,349.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn AZ3 Pod Kit, yeni tanıtılan 'Zega' form faktörüne sahip mini, ancak güçlü bir pod vaping sistemidir ve Caliburn MTL pod serisindeki önceki modelleriyle karşılaştırılabilir, artırılmış 750 mAh pil kapasitesine sahip küçük ve kompakt bir cihaz sunar. AZ3 cihazı avucunuzun içine mükemmel bir şekilde oturur ve sadece 6,89 cm x 2,4 cm boyutlarındadır.

 

Uyumlu Kartuş  >  Uwell Caliburn A3 Kartuş

 

az3 pod renkleri

Caliburn AZ3, son derece popüler Caliburn yeniden doldurulabilir pod vape kitleri ailesinin en son üyesidir ve iki adet üstten doldurmalı u-valf Caliburn A3 entegre coil kartuş, Type-C hızlı şarj özellikleri ve otomatik çekme aktivasyonu ile birlikte gelir.

Yaygın elektronik sigara cihazları geleneksel olarak Stylus, Pen ve Square tasarımlarına sahiptir.

Uwell, pod kitleri için yepyeni bir form faktörü olan Zega'yı tanıtarak pod evriminde çığır açtı. Cihazın ön alanı maksimum %50 oranında küçültülürken, pil kapasitesi önceki modellere göre maksimum %22 oranında artırıldı.

Malzemeler: Kartuş: PCTG | Cihaz: Alüminyum Alaşımlı
Boyutlar: 68,9 mm × 23,8 mm × 23,6 mm
Net Ağırlık: 39,5 gr
Likit Kapasitesi: 2 ml
Çıkış Gücü: Maksimum 17 W
Kartuş Özellikleri:
FeCrAl Meshed 0,8 Ω CALIBURN A3 Doldurulabilir Kartuş (önceden yüklenmiş)
FeCrAl Meshed 1.0 Ω CALIBURN A3 Doldurulabilir Kartuş (ilave)
Pil Kapasitesi: 750 mAh

Nefes alma aktivasyonu sayesinde, herhangi bir düğme veya menü ile uğraşmanıza gerek kalmaz, bunun yerine sadece ağızlığı üfleyebilirsiniz. Ardından cihazınız, sigara hissi veren bir MTL (Ağızdan Akciğere) için az miktarda buhar üretecektir. Yerleşik yonga seti, hangi kartuşu seçtiğinizi algılar ve vat miktarını otomatik olarak ayarlar; bu, tahmine gerek olmadığı ve her seferinde mükemmel güç seviyesi anlamına gelir.

Caliburn AZ3 gorunum

Caliburn A3 kartuşları her biri en sevdiğiniz likitten 2 ml'ye kadar alabilir ve bunları yeniden doldurmak çok kolaydır, doldurma portunu ortaya çıkarmak için ağızlığı çıkarın, bölmeyi kitinizden çıkarmanız bile gerekmez. Yerleşik mesh coilleri, daha iyi lezzet için likiti daha hızlı ısıtır ve bunun yerine tüm kartuşu değiştirebileceğiniz için dağınık coil değişiklikleri hakkında endişelenmenize gerek kalmaz. Kartuşları 50/50 likit, salt likit veya daha yüksek PG seçenekleriyle eşleştirmenizi öneririz.

Kutu İçeriği

Uwell Caliburn AZ3 Cihaz
0,8 Ohm Caliburn A3 Doldurulabilir Kartuş
1.0 Ohm Caliburn A3 Doldurulabilir Kartuş
Type-C Kablo
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu