Uwell Caliburn G3 ECO Pod 25w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 637 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 637 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 12.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


055PMT2047

Yeni ürün

1,275.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

İşte Caliburn G3 ECO geliyor. Bu, Caliburn G serisi arasında şimdiye kadarki en büyük pod sistemidir. G2 ile karşılaştırıldığında, etkileyici bir yükseltme yaptık ve G3 ECO'dan daha az genel performans beklemeyeceksiniz.

Caliburn G3 ECO, çıkarılabilir bir bataryaya sahiptir, bu da onu geri dönüşümü kolay ve çevre dostu bir seçim haline getirir. G serisi arasında RDL freebase kullanıcıları ve gevşek MTL Salt likit kullanıcıları için üretilen 0,6ohm, maksimum 25W çıkışı destekleyen ilk Caliburn'dür. Daha sıkı MTL Salt likit kullanıcıları için ek bir 0.9ohm seçeneği vardır.

Çift Hava Akış Sistemi
2,5 ml E-likit Kapasitesi
Daha Geniş ClearView (Meyve Suyu Penceresi)
2A Hızlı Şarj
Pro-FOCS Aroma Teknolojisi

Kartuş içindeki U² Sızıntı Önleme Mekanizması (ultrasonik kaynak ve U şeklinde bir kanal kombinasyonu) hava sızdırmazlığında %150 iyileşme vaat ediyor. Ultrasonik kaynak, sızıntı önleme dayanıklılığını artırırken, U şeklindeki kanal likör kondensatını depolayacaktır. Kullanıcılar, sızıntısız, dağınık olmayan ve sorunsuz bir buharlama sağlayan entegre coil kartuşu sayesinde coili değiştirmek veya likit sızıntısına yakalanmak zorunda kalmazlar.

Malzeme Kartuşu: PCTG | Cihaz: Alüminyum Alaşım
Boyutlar: 120 mm * 24 mm * 13,9 mm
Likit Kapasitesi: 2,5ml
Çıkış Gücü: Maksimum 25W
Pil Kapasitesi: 750mAh

Kartuş Özellikleri

FeCrAl Ağlı 0.6ohm Caliburn G3 Entegre Coil Kartuşu
FeCrAl Ağlı 0,9ohm Caliburn G3 Entegre Coil Kartuşu

Dahası, G3 ECO, yandan doldurma mekanizması, üç tetik modu ve 750 mAh pil sayesinde keyifli ve rahat buharlamayı destekler. Tüm dahili bileşenler için mümkün olan en yüksek korumayı sağlamak için 3 katmanlı gövde çerçeveleme tasarım mekanizmasını hala koruyoruz.

Kutu İçeriği

1 adet Caliburn G3 ECO Pod
1 adet 0.6ohm Caliburn G3 Entegre Coil Kartuşu (Yan dolum)
1 adet 0.9ohm Caliburn G3 Entegre Coil Kartuşu (Yan dolum)
1 adet C Tipi Şarj Kablosu
1 adet Kordon
1 adet Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu