Uwell Caliburn Explorer Pod 32w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 895 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 895 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 17.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Uwell Caliburn Explorer pod, standart bir pod 'dan daha fazla özelleştirme sunan yeni başlayan dostu bir cihazdır.

Daha Fazla Detaylar

1,790.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell'in Caliburn Explorer pod kit, standart bir pod 'dan daha fazla özelleştirme sunan yeni başlayan dostu bir cihazdır. Hareket halindeyken iki farklı aromayı ve coili kolayca içmenizi sağlayan yenilikçi bir 2ml split-pod tasarımına sahiptir. Çok çeşitli uyumlu Caliburn G coilleri ve 32W maksimum güç çıkışı sayesinde, MTL (Ağızdan Akciğere) veya RDTL (Kısıtlı Doğrudan Akciğere) vaping stilleri arasında zahmetsizce geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca, büyük 1000mAh dahili pil, şarjlar arasında daha uzun süre dayanacaktır.

 

Uyumlu Kartuş >  Caliburn Explorer Kartuş

Uyumlu Coil  >  Caliburn G Coil

caliburn explorer renkler

SOL YA DA SAĞ COİL MODU

Sol düğmeye bir kez basarak sol coili etkinleştirin ve sağ düğmeye basarak sağ coili etkinleştirin. Farklı likitlerle farklı coilleri her iki tarafta deneyerek benzersiz lezzetler tatmaya çalışın.

0.8 Ω + 0.8 Ω , MAKS. 32 W ÇİFT COİL MEKANİZMASI

Farklı coiller MTL Salt likit kullanıcıları için en iyi tatları ortaya çıkarır. Her iki tarafına 0.8 Ω coil yerleştirirseniz maksimum 32 W çıkış alırsınız.

caliburn explorer kartuş ve coilleri

1.000 MAH BATARYA KAPASİTESİ

CALIBURN Explorer, hem zaman tasarrufu sağlayan şarj imkanı sunan hem de daha uzun süreli vape yapma imkanı sunan CALIBURN serisinin en büyük batarya kapasitesine sahiptir.

4 ml likit kapasitesi

4 ml likit kapasitesi (TPD'ye uygun 2 ml) ve çift yan dolum mekanizması, sık sık dolum yapmadan daha fazla puf almanızı sağlar.

caliburn explorer kartuş

Kartuş: PCTG
Cihaz: Alüminyum Alaşımı
Boyutlar: 128.1 mm * 26 mm * 14.6 mm
Net Ağırlık: Yaklaşık 55 g
Likit Kapasitesi: 4 ml (her kartuş için 2 ml)
Çıkış Gücü: Maksimum 32 W
Coil : Uwell G/G2 Coil
Pil Kapasitesi: 1000 mAh

Uwell Caliburn Explorer kartuşları yalnızca Caliburn Explorer kiti ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Eşsiz bir split-pod tasarımına sahip olan bu kartuşlar, ayrı ayrı veya birlikte buhar edilebilen iki farklı likit ve coil'i aynı anda tutabilir. Caliburn G & G2 coilleriyle uyumlu olan bu podlar, MTL (Mouth To Lung) veya RDTL (Restricted Direct To Lung) inhale seçiminizi sunacaktır.

Caliburn Explorer kartuşun her bir yarısı kendi coilini ve likidini gerektirir. Bu, iki farklı aroma ve coil direnci arasında geçiş yapmanıza veya hatta aynı anda ikisini birden içmenize olanak tanır. Yeniden doldurmak için podun her iki tarafındaki kauçuk tıpaları açmanız yeterlidir. Caliburn G ve G2 serisinin uyumlu coilleri (ayrı satılır) en iyi %50 VG veya yüksek PG likit ile eşleştirildiğinde çalışır.

 

Kutu İçeriği

1* Uwell CALIBURN Explorer Pod
1* Uwell CAIBURN Explorer Kartuş (Önceden Yüklenmiş)
1* 0,8ohm CALIBURN G Coil (Önceden Takılmış)
1* 1.2ohm CALIBURN G2 Coil (Önceden Takılmış)
1* 0,8ohm CALIBURN G Coil (Yedek)
1* 1.2ohm CALIBURN G2 Coil (Yedek)
1* USB C Tipi Kablo
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu