Uwell Caliburn GZ2 Cyber Pod 17w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 712 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 712 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

GZ2 Cyber pod sistemini daha şık hale getirmek için, tam baskılı ZEGA logolarını pili kaplayacak şekilde uyarlandı ve şeffaf tasarımın öne çıkan bir parçası haline getirildi.

Daha Fazla Detaylar

1,425.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Caliburn GZ2 Cyber Kit küçük, hafif, kompakt ve güçlüdür. 17W maksimum ve Type-C 2A hızlı şarj özelliğine sahip dahili 850mAh pil ile çalışır. Caliburn GZ2 Kit ile karşılaştırıldığında, Cyberpunk ruhlarını göstermek için şeffaf malzemeli tron tarzı RGB ışığa sahiptir. Entegre on-pod hassas hava akışı kontrolü (iAFC), 3 adımlı yeniden doldurma mekanizması (U-Valve) ve net görüş penceresi benimser. Size rahat kullanım sağlamak için otomatik nefes çekmeyi destekler. 2ml kapasiteye ve kolay üstten doldurma sistemine sahip Uwell Caliburn G2 Kartuş ile uyumludur ve ayrıca Uwell Caliburn G 0.8Ω / 1.0Ω Coil, Uwell Caliburn G2 1.2Ω Coil için de uygundur.

Uyumlu Kartuş  >  Caliburn G2 Kartuş

Uyumlu Coil  >  Caliburn G Coil  -  Caliburn G2 Coil

Uwell gz2 cyber pod renkler

Küçük ve hafif, kompakt ve güçlü

Maksimum 17W ile dahili 850mAh pil

Şeffaf malzemeli Tron tarzı RGB ışık

Entegre pod üstü hassas hava akışı kontrolü (iAFC)

2ml kapasite, net görünümlü likit penceresi

3 adımlı yeniden doldurma mekanizması (U-Valf)

 

Caliburn GZ2 Cyber herhangi bir düğme veya menü içermez. Bunun yerine, ateşleme yapmak için sadece ağızlıktan nefes alabilirsiniz. Bunu yaptığınızda, sigara gibi hissettiren bir MTL içim için küçük buhar bulutları üretecektir, sigarayı yeni bıraktıysanız veya sadece daha gizli bir pod istiyorsanız idealdir. Cihazınız, takılı podunuzun direncini algılayacak ve buhar için en iyi watt değerini hesaplayacaktır. Ayrıca, ayarlanabilir bir hava akışına sahiptir. Bu, daha sıkı veya daha gevşek bir çekiş arasında geçiş yaparak nefesinizin hissini uyarlayabileceğiniz anlamına gelir.

Caliburn G2 kartuşları 2 ml'ye kadar likit alabilir ve bunları kitten çıkarmak zorunda kalmadan kolayca yeniden doldurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, üstte bir doldurma portu ortaya çıkarmak için ağızlığı kaldırmaktır. Coil değiştirmek de kolaydır, sadece eskisini çıkarın, yeni bir coil yerleştirin ve podunuzu yeniden doldurun. Bir likit seçerken, en iyi sonuçlar için bu kiti %50 VG likit veya daha yüksek PG seçeneği ile eşleştirmenizi öneririz. Salt Nic çok popüler bir seçim olmaya devam ediyor ve daha yumuşak bir boğaz vuruşu peşindeyseniz idealdir.

 

Kutu İçeriği

1* Caliburn GZ2 Pod
1* Caliburn G2 Boş Kartuş
1* UN2 Meshed 0.8Ω Caliburn G Coil (Önceden Takılı)
1* UN2 Meshed 1.2Ω Caliburn G2 Coil (Yedek)
1* Kullanım Kılavuzu
1* C Tipi Şarj Kablosu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu