Uwell Caliburn GK3 Pod 25w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 897 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 897 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 17.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Caliburn G3, aroma estorasyonu, lezzet katmanları, salt nikotin yoğunluğu, size daha önce hiç olmadığı kadar zengin bir tat sunmak için geliştirilmiştir.

Daha Fazla Detaylar

1,795.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Caliburn GK3 Pod, benzersiz retro-future estetiğini benimser ve buhar gücünü, direnci, pil kapasitesini, pufları ana ekranla görüntüleyebilirsiniz. 900mAh pil, 2.5ml kapasite, çift hava akış sistemi ve 2A hızlı şarj özellikleri ile birlikte gelir. Uwell Caliburn GK3 Kit, 0.6Ω & 0.9Ω Caliburn G3 Entegre Coil Kartuşları ile birlikte gelir. Buna ek olarak, Ultrasonik Kaynak ve U-Şekilli kanal mekanizmasının yeni bir kombinasyonu kullanılarak, sızdırmazlık işlevi önemli ölçüde % 150'ye yükseltilmiştir. Yan düğme ile gücü ayarlayabilirsiniz.

 

Uyumlu Kartuş  > Caliburn G3 Kartuş

caliburn gk3 renkler

Likit Kapasite 2,5 ml
Çıkış Gücü Maksimum 25W
Uyumlu Kartuş Uwell Caliburn G3 Pod Kartuş
Pil Kapasitesi 900mAh
Şarj 2A hızlı şarj

Yüksek teknoloji klasikle buluştuğunda ortaya eşsiz bir retro-gelecek estetiği çıkar. Bu estetik bir pod sistemine uygulandığında, CALIBURN GK3'ü tanıtıyoruz. CALIBURN GK3 ile buhar gücünüzü, direncinizi, pil kapasitenizi ve nefeslerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz. Yan buttan, buhar deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyarak uzak güç ayarına izin verir. CALIBURN GK3, 0.6 O'yu destekler ve maksimum 25W çıkışa sahiptir, hem ROL freebase kullanıcılarına hem de gevşek MTL Salt nikotin kullanıcılarına hitap eder. Ayrıca CALIBURN G3 kartuşlarıyla uyumludur, bu da onu ideal bir seçim haline getirir. Ayrıca, CALIBURN Flavor 3.0 harika bir tat sağlar. Entegre coil kartuşu ve hava geçirmez yandan yeniden doldurma mekanizması, gelişmiş sızıntı önleme dayanıklılığını garanti eder. 

gk3 pod pil kapasitesi

Kutu İçeriği

1* Caliburn GK3 Pod
1* 0,6Ω Caliburn G3 Kartuş
1* 0,9Ω Caliburn G3 Kartuş
1* C Tipi Şarj Kablosu
1* Kordon
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu