Uwell Caliburn AZ3 Grace Pod 17w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 674 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 674 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.48 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Dayanıklı alüminyumdan üretilen Uwell Caliburn AZ3 Grace Pod Sistemi, taşınabilir bir form faktörünü korur ve hava yolunu temiz ve net tutmak için manyetik bir kapak içerir.

Daha Fazla Detaylar

1,349.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn AZ3 Grace pod kiti, taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı göz önünde bulundurularak tasarlanmış kompakt bir pod. Otantik bir MTL (Ağızdan Akciğere) inhale için 17W'a kadar güç sağlayacak dahili bir 750mAh pil içerir. Her kit, başlamanıza yardımcı olmak için bir USB-C kablosu ve dahili coillere sahip iki adet yeniden doldurulabilir kartuş içerir, böylece tek yapmanız gereken likit eklemek ve hazırsınız.

 

Uyumlu Kartuş  >  Caliburn A3 Kartuş  -  Caliburn AZ3 Grace Kartuş

 

Kompakt Doldurulabilir Pod Kit
750mAh Pil
17W Maksimum Çıkış
USB-C Hızlı Şarj
Aktif Nefes Alınarak Ateşleme
MTL Vaping
2ml Yeniden Doldurulabilir Kartuşlar
Dahili Mesh Coiller

Bu kit nefesle etkinleştirildiğinden, uğraşmanız gereken herhangi bir düğme veya menü yoktur. Vape yapmak için ağızlıktan bir nefes almanız yeterlidir. Bir nefes çekerken, cihazınız sigaraya daha yakın hissettiren gizli bir MTL içim için otomatik olarak gizli bir miktar buhar üretecektir. Bunun ötesinde, yerleştirdiğiniz kartuşun direncini algılayacak ve vape için en iyi watt değerini hesaplayacak akıllı bir yonga seti ile donatılmıştır, bu nedenle artık tahmin yapmak zorunda değilsiniz.

az3 grace pod

Caliburn AZ3 Grace kit, 0,8 Ohm Caliburn A3S kartuş ve 1,2 Ohm Caliburn AZ3 Grace kartuş ile birlikte gelir. Her ikisi de, daha hızlı bir şekilde daha fazla ısıtarak likitinizin lezzetini artıracak mesh coiller içerir. Likitten bahsetmişken, her iki kartuşu de 50/50 karışımla eşleştirmenizi öneririz, salt nic popüler bir seçenektir. Ayrıca, dahili coil tasarımları, podun tamamını değiştirebileceğiniz için zahmetli coil değişiklikleri konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir.

Kutu İçeriği

Uwell Caliburn AZ3 Grace Pod
0,8 Ohm Caliburn A3S Yeniden Doldurulabilir Kartuş (Önceden Takılı)
1.2 Ohm Caliburn AZ3 Grace Yeniden Doldurulabilir Kartuş (Yedek)
USB-C Şarj Kablosu
Kullanıcı Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu