DotMod dotStick Revo v1.5 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 897 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 897 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 17.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

DotStick Revo V1.5, güç kaynağı olarak lityum-iyon pil yerine bir Süperkapasitörden yararlanarak orijinal Revo ile aynı çığır açan teknolojiyi kullanır.

Daha Fazla Detaylar

1,795.00 TL

- +

Marka: DotMod

 
Açıklama

Dünyanın pilsiz ilk cihazı daha da iyi oldu!

dotStick Revo V1.5, güç kaynağı olarak lityum-iyon pil yerine bir Süperkapasitörden yararlanarak orijinal Revo ile aynı çığır açan teknolojiyi kullanır. Bir süperkapasitörün bir bataryaya göre faydaları sonsuzdur, Süperkapasitörler minimum bozulma ile 15.000'den fazla kez şarj ve deşarj edilebilirken, normal bir lityum-iyon batarya aynı kayıpla sadece 300 kez veya daha az şarj ve deşarj edilebilir. Bu da süperkapasitörleri sık enerji depolama ve serbest bırakma gerektiren uygulamalarda son derece kullanışlı hale getirmektedir.

Yeni bir enerji depolama çözümü

700mah bataryaya eşdeğer bu enerji depolama çözümü ile gelecekte geleneksel bataryalara olan ihtiyaç ortadan kalkıyor. Süperkapasitörün düşük iç direnci göz önüne alındığında, önemli şarj ve deşarj akımları elde edebilirler. Geleneksel pillerin tamamen şarj olması saatler alabilirken (cep telefonu pili buna iyi bir örnektir) süper kapasitörler aynı şarj durumuna dakikalar içinde ulaşabilir. dotStick Revo, 30w şarj cihazı (ayrı satılır) kullanılarak 5 dakikadan kısa bir sürede tamamen şarj olabilir.

dotstick reva v1.5

Uyarlanabilirlik

Revo V1.5'teki ana güncellemelerden biri, kullanıcının dağınıklık olmadan tüm gün performansını deneyimlemesini sağlayan tamamen yeni sızıntı önleyici tank tasarımıdır. MTL veya DTL vape, sonsuz seçeneklerle serbest baz nikotin veya salt nikotin vape yapabilirsiniz, Revo 5w -35w çıkış verebilir ve 0.3Ω üzerinde derecelendirilmiş dünyaca ünlü dotCoil'lerimizden herhangi birini kullanabilir.

700mah lityum-iyon bataryaya eşdeğer süperkapasitör
Eloksallı alüminyum gövde
2,7 ml tank
5w - 35w çıkış aralığı
Tüm 0.3Ω veya daha yüksek dotCoil'ler ile uyumludur (dotAIO V2 & dotTank 25mm)
Herhangi bir 30w + şarj cihazı ile 5 dakikalık şarj (ayrı satılır)
4 renkte mevcuttur (Siyah, Tunç, Kırmızı ve Kraliyet Mavisi)

Kutu İçeriği

Bir (1) dotStick Revo V1.5 (Alüminyum gövde)
Bir (1) adet 2,7 ml tank (PCTG)
Bir (1) 0,7Ω dotCoil
Bir (1) 0,9Ω dotCoil
Bir (1) Ağızlık
Bir (1) Standart USB-C kablosu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Menu