Dotmod DotPod S Pod 18w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 837 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 837 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 16.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,675.00 TL

- +

Marka: DotMod

 
Açıklama

dotPod S gerçek bir kompakt buhar deneyimi sunar. En sevdiğiniz likitin tadını daha rahat bir şekilde çıkarın! Çinko alaşımlı çerçevesi, dokulu deri kenarları ve ayarlanabilir hava akışı ile dotPod S, ince ve kolay taşınabilir bir form faktörünü korurken profesyonel bir görünüm sunar. Kişisel tarzınıza mükemmel uyum sağlamak için 6 premium renkte mevcuttur.

 

Yedek Kartuş  >  dotPod Kartuş

 

dotPod S, entegre bir 800mAh bataryaya sahiptir ve 18w'a kadar çıkış sağlayabilir. Kolay görüntülenen LED durum göstergesi, pil seviyesini ve pod durumunu görüntülemeyi her zamankinden daha kolay hale getirir. Piliniz azaldığında dotPod S'i USB-C bağlantı noktası ile şarj edin veya geçişli şarj özelliğinin keyfini çıkarın, böylece hiçbir zaman şarjınızın bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Birden fazla mesh coil direncinde mevcut olan dotPods, herkesin en sevdiğiniz likitlerden yeni bir lezzet notası derinliği deneyimlemesine olanak tanır. Kullanımı kolay bir yan doldurma portu, 2mL kartuşu doldurmayı çocuk oyuncağı haline getirir.

Ayarlanabilir Hava Akışı

Yan kısımda bulunan hava akışı ayar düğmesi ile kullanıcının buhar deneyimini tamamen kontrol etmesini sağlar. Bu özellik aynı zamanda MTL deneyimi yaratmak için çekişi kısıtlama veya DTL deneyimi oluşturmak için çekişi açma kontrolünü sağlayarak daha keyifli ve tatmin edici bir buhar deneyimine yol açar.

dotpod s pod

Yeni ve Geliştirilmiş dotPod Yedek Kartuşları

Yeni ve geliştirilmiş dotPod yedek kartuşlar, daha iyi lezzet için geliştirilmiş coil tasarımı ve geliştirilmiş hava akışı gibi yükseltilmiş özellikleriyle üstün bir buhar deneyimi sunar. Bu geliştirmeler daha uzun ömürlü ve daha keyifli bir vaping deneyimi sağlar.

0.6Ω, 0.8Ω ve 1.0Ω olarak mevcuttur


dotPod Nano ile aynı kartuşları kullanırlar ve birebir uyumludur.

Kolay görülebilen gösterge ışıkları

Cihazınızın pil seviyesini kontrol etmek ister misiniz? dotPod S, dört seviyeli pil seviyesi göstergesi ile bunu her zamankinden daha kolay hale getirir. Gösterge ışıkları kullanım ve şarj sırasında canlanır, böylece ne kadar piliniz olduğunu her zaman bilirsiniz.


Özellikler

Entegre 800mAh pil
Maksimum watt çıkışı: 18W
Çizimle Etkinleştirilmiş kullanım
Ayarlanabilir hava akışı
2.0ml mesh coil kartuşlar
Yan dolum bölmesi tasarımı
C Tipi USB Bağlantı Noktası
Altı renk seçeneği mevcuttur

İçindekiler

(1) adet dotPod S
(1) adet 1,0 ohm yedek kartuş
(1) adet 0,8 ohm yedek kartuş
(1) USB şarj kablosu
(1) Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu