Dinner Lady Lychee Ice Salt Likit 30ML

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 287 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 287 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tropikal bir meyve karışımıdır

Daha Fazla Detaylar

575.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Dinner Lady Salts'ın Lychee Ice salt nikotin e-likiti, keskin bir tat bırakan tropikal bir meyve karışımıdır. Aromatik ama tatlı bir lychee, belirgin bir e-likit için bitirmek için bir soğutma buzuyla dengelenir.

Bu salt nic e-likit 30mg ve 50mg nikotin konsantrasyonunda mevcuttur, Lychee Ice salt nikotin kullanır, böylece nikotin ihtiyacınızı hızla gidermek için pürüzsüz bir boğaz ve daha hızlı bir emilim yaşarsınız.

30ml Şişeler
%50 VG / %50 PG
Salt Nikotin Karışımları
30mg ve 50mg Nikotin Gücü
Başlangıç Kitleri ve Pod Cihazları için Tasarlandı
TPD Uyumlu
Uk yapımı
Çocukların açamayacağı kap
Dış Mühür

Lychee Ice nic salt e-likit %50 VG kıvamına sahiptir ve bir pod cihazında veya başlangıç kitinde kullanıldığında minimum bulut üretimiyle derin lezzet için idealdir.

İngiltere merkezli Dinner Lady, geleneksel İngiliz mutfağı ve cesur lezzet kombinasyonlarına dayanan popüler bir tatlı, meyve ve şekerleme karışımları koleksiyonudur.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu