Aspire Gotek Pro 16w Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 475 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 475 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Aspire Gotek Pro, Aspire tarafından Temmuz 2023'ün sonunda piyasaya sürülen Gotek Pod serisinin en yeni ürünüdür.

Daha Fazla Detaylar

950.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Aspire

 
Açıklama

Gotek Pro kit, 1500 mAh dahili bir pil ile çalışır ve bir gün veya daha fazla olağanüstü bir kullanım süresi sunar, bu da önceki modellere göre iki katından fazladır. Şarj için, pakete dahil olan USB-C kablosunu kullanmanız yeterlidir. Yan tarafta bulunan bir LED, üç farklı renkte (yeşil (%100-60), mavi (%59-30) ve kırmızı (%30'dan az)) kalan pil seviyesini gösterir.

Kullanımı konusunda, Gotek Pro, hem acemi hem de uzman olan tüm kullanıcılar için özellikle kullanıcı dostu olmayı hedeflemektedir. Düğme veya ekran olmadan, Gotek, inhalasyon sırasında otomatik olarak etkinleşir ve direnç tespit edildiğinde güç ayarlanır. Başlangıç ​​seviyesindeki kullanıcılar için mükemmel bir seçenek olup aynı zamanda yedek bir kit olarak da kullanılabilir.

Kit, yan taraftaki silikon şeridi basitçe açarak doldurması kolay olan 4,5 ml kapasiteli bir kartuşla birlikte gelir. Hava akışı, podun altında ayarlanabilir ve dolaylı inhalasyonda daha sıkı bir vaping deneyimi sunar (MTL). Son olarak, Gotek, kartuşa dahili bir bobin kullanır, yani bobin değiştirilemez. Kit, 13 ila 16 W aralığındaki güç çıkışına uygun olan 0,8 ohm'lik bir Meshed kartuş ile birlikte gelir.

Gotek S ve Gotek X'in başarısını devam ettirmek amacıyla geliştirilmiştir. Bu versiyonda, Aspire tamamen tasarımı ve gövde malzemesini değiştirerek deneyimi optimize etmeyi, estetiği artırmayı ve yine de son derece taşınabilirliği korumayı hedeflemiştir.

Tasarım ve malzeme: Gerçekte, önceki Gotek cihazları, iyi performanslarına rağmen, basit tasarım ve ucuz malzeme kullanımı nedeniyle düşük değerlendirmeler almışlardır. Aspire, kullanıcıları iyi dinleyen bir marka olduğundan, Gotek S ve Gotek X modellerindeki hemen hemen tüm eksiklikler Gotek Pro modelinde tamamen giderilmiştir.

Şık ve lüks tasarım: Dayanıklılığı artırmak ve görsel estetiği iyileştirmek için Aspire, cihazın gövde malzemesini polikarbonattan çinko alaşımına değiştirmiştir. Özellikle metal kaplama kısım, son derece zarif detay işlemeleriyle dikkat çekmektedir. Bu değişiklik, Gotek Pro'nun premium bir cihaz gibi görünmesini sağlamanın yanı sıra kullanım deneyimini optimize eder ve cihazın dayanıklılığını maksimum seviyeye çıkarır.

Eski versiyonda LED lamba cihazın altına yerleştirilirken, Pro versiyonunda ise yan tarafa taşındı ve lamba göstergelerini daha kolay gözlemlemeye yardımcı oldu. Tabii ki LED lamba da Gotek S ve Gotek X üzerinde sıkça karşılaşılan hataları tamamen gidermek ve pil kapasitesi şarj edildiğinde bildirim yapmamak gibi sorunları da giderildi.

İlk olarak, pod başlığı montaj kısmı, içeride kalan likit miktarını gözlemlemeye yardımcı olması için şeffaf PC plastikten yapılmış olmalıdır. Ardından, alt kısım PC plastikten yapılmıştır çünkü PC plastik, çinko alaşımdan daha iyi titreşim emer. Eğer cihazı kazara düşürürseniz, PC plastik taban içerideki devre kartlarını çok daha iyi koruyacaktır.

Sadece bu detaylardan bile Aspire'ın Gotek Pro için çok fazla özen gösterdiği görülebilir.

aspire gotek pro batarya

Gotek Pro Pil Kapasitesi Yükseltildi

Pil kapasitesi kesinlikle Gotek Pro'yu sahip olmanız gereken bir sebep. Gotek S ve X'in 650mAh pili varken, Gotek Pro'nun pili 1500mAh'a kadar çıkıyor, bu kadar küçük bir cihaz için oldukça büyük bir kapasite. Eğer bilmiyorsanız, 1500mAh, Gotek Pro gibi düşük güçlü bir cihazda 2 veya hatta 3 gün boyunca şarj etmeden kullanılabilecek kadar yeterlidir.

Şarj türüne gelince, Gotek Pro tabii ki en hızlı şarj hızını sağlamak için USB Type-C şarj portuyla donatılmıştır. Ancak pil kapasitesi oldukça büyük olduğu için Gotek S veya X gibi hızlı şarj edilemez. Ortalama olarak, Gotek Pro'nun pili tamamen dolması için yaklaşık 35 ila 45 dakika sürebilir.

Hangi likit kullanmalıyım?

0.8ohm mesh coil tasarımlı podlar kullanarak, Gotek Pro vape kiti daha yüksek PG içerikli likitler veya salt nikotin ile harika çalışır. Daha yüksek VG içerikli likitlerden kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederiz, çünkü bunlar coilinizitıkayabilir, yanma tadına neden olabilir ve podun ömrünü kısaltabilir.

  

Kutu İçeriği

Aspire GoTek Pro

0.8ohm GoTek Kartuş

USB Type C kablosu

Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

Menu