Five Pawns Nana Berry Salt Likit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 345 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 345 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Bahçe Çileği ve bir miktar Cavendish Muzunun eşsiz dağılımı.

Daha Fazla Detaylar

690.00 TL

  • 30mg
  • 50mg

- +

 
Açıklama

İstediğiniz daha cesur, daha tatlı, daha meyveli Nana Berry Salt Nikotin geldi. Nana Berry salt ağız sulandıran bir likit. İlk vuruştan itibaren, en meyve seven buharcı bile. Bahçe Çileği ve bir miktar Cavendish Muzunun eşsiz dağıtımıyla geri alınacağından emin olabilirsiniz.


Five Pawns Nana Berry Salt Likit, orta ila güçlü bir boğaz vuruşu sağlayan tescilli bir tütün içermeyen salt nikotin karışımına sahiptir. Sub-Ohm Kullanım için değildir.


50VG/%50PG KARIŞIMI

30ml

Five Pawns Salt Nikotin, en kaliteli malzemeleri kullanmak için küçük partiler halinde el yapımı olarak üretilmektedir. Her bir aroma, her çekişte bir salt nikotin vuruşu ile lezzeti en üst düzeye çıkarmak için her notanın en iyisini ortaya çıkarmak için birden fazla iyileştirmeden geçmiştir.

five pawns orchard salt likit

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu