Lost Vape Ursa Nano Air Pod 16w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 525 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 525 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 10.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Lost Vape URSA NANO Air, ayarlanabilir MTL hava akışı ve soğuk çift yüzeyli ışıltılı alt ışık karışımı ile kompakt ve taşınabilir bir pod.

Daha Fazla Detaylar

1,050.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Lost Vape Ursa Nano Air, başarılı Ursa Nano modelini temel alır ve 16w maksimum çıkış gücünde sadece 40 gramlık ultra hafif gövdesiyle en üst düzeyde buhar keyfi sunar. Alüminyum ve plastikten yapılmış iki parçalı gövdesi ile Ursa Nano Air görsel olarak zaten göz alıcıdır. Lost Vape'in cihazı, buhar deneyiminizin yoğunluğunu istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz, kullanımı kolay bir hava akışı ile de ikna ediyor. 800mAh kapasiteli pil, kartuşlara güvenilir bir şekilde enerji sağlar ve herhangi bir standart USB-C kablosuyla şarj edilebilir. Kartuşlar 0.6, 0.8, 1.0, 1.2 ve 1.4 gibi çeşitli seçeneklere sahiptir, böylece sistemi tam ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

 

Uyumlu Kartuş  >  Lost Vape Ursa Kartuş

ursa nano air

Lost Vape URSA NANO Air Kit, ayarlanabilir MTL hava akışı ve soğuk çift yüzeyli ışıltılı alt ışık karışımı ile kompakt ve taşınabilir bir pod kitidir, hareket halindeyken keyifli bir lezzetin tadını çıkarırken vaping tercihlerinizi özelleştirmenize olanak tanır. Yepyeni bir URSA MTL kartuş ile donatılmış olan bu kit, gittiğiniz her yerde huzurlu bir ortam ve lezzet keyfi için sınırsız olanaklar sunar. URSA NANO Air Kit, 800mAh dahili bataryaya ve 2.5ml kapasiteye sahiptir ve daha fazla rahatlık için yandan doldurma sistemi ve akıllı pod algılama ile tamamlanan nik tuzlarla tatmin edici bir buhar deneyimi sağlar.

ursa nano air renkler

Kutu İçeriği

1 adet Lost Vape Ursa Nano Air Pod
1 adet 1,2ohm URSA MTL Kartuş (2,5ml)
1 adet 0,8ohm URSA Kartuş (2,5ml)
1 adet C Tipi Şarj Kablosu
1 adet Kullanım Kılavuzu
1 adet Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Menu