Yeni

Naked White Guava ICE Salt Likit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 347 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 347 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

MENTOL - BEYAZ GUAVA - ÇİLEK

Daha Fazla Detaylar

695.00 TL

  • 35mg
  • 50mg

- +

Marka: Naked

 
Açıklama

Naked 100 MAX Salt'ın ferahlatıcı mentol ile tropikal beyaz guavayı sentetik salt nikotin karışımında bir araya getirdiği Ice White Guava'yı keşfedin. Bu 2 meyve, damak tadınızı memnun etmek için farklı olan ilginç bir kombinasyon oluşturur. Eğer guava aromasını daha önce hiç denemediyseniz, Naked 100 Max'in bu aroması sizi kendine bağlayacak. Tanımlanmış ve sulu aromasıyla tek kelimeyle egzotiktir. Mentolün serin patlaması yaz sıcağında hoş bir his yaratır.

Dünyaca ünlü Naked 100 serisi ürünlerin kalitesini ve işçiliğini biliyorsunuz ve yeni Naked 100 Max de farklı değil. TFN "tütünsüz nikotin" olarak bilinen yeni bir formülasyon kullanan bu aromalar, eskisinden daha rafine ve daha yumuşak bir nikotin vuruşu sağlar.

Tropik bir adaya kaçma havasındaysanız Naked 100 Max'in White Guava Ice'ını alın.

ICE White Guava - Naked MAX

30mL Unicorn Şişe
50 VG
50 PG
Sentetik Salt Nikotin Formülasyonu
ABD'de üretilmiştir
35mg, 50mg nikotin olarak mevcuttur

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 18

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu