Steam Crave Meson Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 287 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 287 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tatlar ve bulutların dünyasında eşsiz ve kişiselleştirilmiş bir yolculuk vadeden son derece modern bir eklenti.

Daha Fazla Detaylar

575.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Steam Crave Meson yedek kartuş, buhar deneyiminizi yükseltmek için mükemmel bir eşlikçi. 0.6ohm ve 0.8ohm seçenekleriyle sunulan yeniden doldurulabilir pod sistemi, yenilikçi mesh coilleri sayesinde zengin tat ve tatmin edici buhar üretimi sağlar.

Kolaylık için tasarlanan bu pod sistem, favori likitlerinizi kolayca yenileyebilmenizi sağlar, böylece maliyet etkin ve özelleştirilebilir bir vaping deneyimi sunar.

Entegre hava akışı kontrolü sayesinde çekimleriniz üzerinde tam kontrol sahibi olun ve hem RDL (Sınırlı Doğrudan Akciğer) hem de MTL (Ağızdan Akciğere) destek sunar. Düzgün ve yoğun bulutları mı tercih edersiniz yoksa daha ince bir etki mi istersiniz, Meson Yedek Pod tam olarak ihtiyacınızı karşılar.

3.5ml likit dolum kapasitesine sahiptir.

Uyumlu Pod  >  Steam Crave Meson Pod

 

Kutu İçeriği

3x Meson Yedek Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Menu