Vozol Star 12000 Blue Razz ICE

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 245 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 245 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 4.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


152PMT2040

Yeni ürün

Mavi ahududu, yabanmersini ve buz

Daha Fazla Detaylar

490.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Vozol

 
Açıklama

Aroma İçeriği : Mavi ahududu, yabanmersini ve buz

 

Vozol STAR 12000, son teknoloji ürünü salla-gör özelliği ile buhar deneyiminde devrim yaratan öncü tek kullanımlık elektronik sigara olarak öne çıkıyor. Gelişmiş hareket algılama teknolojisi ile donatılmış ilk tek kullanımlık elektronik sigara olma unvanını gururla taşıyor. Kullanıcılar sadece hafifçe sallayarak, likit seviyeleri ve pil durumu ile ilgili gerçek zamanlı güncellemelere zahmetsizce erişebilir ve beklenmedik bir şekilde likit veya gücün azalması endişelerini ortadan kaldırabilir. Yenilikçi teknolojinin bu ustaca karışımı, STAR 12000'in şık ve modern tasarımına sorunsuz bir şekilde entegre olarak, inkar edilemez fütüristik çekiciliğini sergiliyor ve bu teknolojik olarak gelişmiş çağın ruhunu somutlaştırıyor.

50mg Nikotin

12000 Puff

Tekrar şarj edilebilir

STAR 12000, VOZOL'un çığır açan S.i.L.C atomizasyon teknolojisinin entegrasyonu ile sadece yeniliğin ötesine geçerek buhar deneyimini mükemmelliğin yeni zirvelerine taşıyor. Bu tescilli teknoloji, sürekli olarak üstün vapingi garanti ederek her pufun pürüzsüzlük ve lezzette bir zevk olmasını sağlar. İlk inhalasyondan sonuncusuna kadar, kullanıcılar daha fazlası için can atmalarını sağlayacak benzersiz bir memnuniyet seviyesi bekleyebilirler. 

Vozol star 12000 puff

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu