Geekvape S100 (Solo 2) Mod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 475 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 475 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

950.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

İşlevsel olduğu kadar lüks de olan GeekVape'in S100 Aegis Solo 2 Kutu Modu, artık efsaneleşmiş donanım markasının elektronik sigara deneyiminden gerçekten ne istediğini ne kadar anladığını gösteriyor. Seleflerinin çoğundan daha kompakt bir kutu mod olan bu ürün, rahatlığı yüksek performansla birleştirirken, çekiciliğini yepyeni bir seviyeye çıkaran çok sayıda estetik unsur sunuyor.

Yeni başlayanlar için, S100 Aegis Solo 2, çarpıcı bir metalik şasi ile çerçevelenmiş tereyağlı yumuşak deri yan panel ile piyasadaki görsel olarak en hoş tasarımlardan birini sunuyor. Aslında, bu şasi, kutu modun ara sıra düşmeye veya düşmeye dayanmasını sağlayan oldukça esnek bir malzeme olan çinko alaşımından yapılmıştır. Ayrıca, yalnızca tek bir 18650 pil (ayrı satılır) aldığı için benzersiz bir şekilde taşınabilir bir sistemdir, bu da rahatlığını artırır. Ergonomi göz önünde bulundurularak tasarlandığından, gün boyunca kavraması ve birlikte seyahat etmesi bir zevktir.

Pil: Tek Yüksek Amperli 18650 Pil (ayrı satılır)

Watt Aralığı: 5W - 100W

Direnç Aralığı: 0.01 Ohm - 3.0 Ohm

Diş açma: 510

Çıkış Modları: Güç Modu, VPC Modu, Bypass Modu, Gizli Mod

Yükseklik: 86,5 mm

Genişlik: 39,6 mm

Derinlik: 30,3 mm

S100 Aegis Solo 2, 5-100 watt watt aralığına sahiptir, bu nedenle sub-ohm vapingden hoşlanan vapers, daha kolay seyahat için daha taşınabilir bir sub-ohm sistemi sağlarken, ihtiyaçları için mükemmel tatlı noktayı bulmakta zorlanmayacaktır. Mod ayrıca, her buhar çekişinden daha fazlasını elde etmek için vaping tarzınızı gerçekten ince ayarlamanıza olanak tanıyan çok sayıda alternatif çıkış moduna sahiptir. Cihazın ekranı ve kasadaki navigasyon düğmeleri aracılığıyla çeşitli ayarlar ve ayarlamalar arasında gezinmek kolaydır. Ayrıca her buluta güç veren sezgisel bir ateşleme düğmesi de vardır.

Bir dizi güvenlik koruması ile yüklü olması hem cihazı hem de içiciyi korur. Buna, bobininizi daha iyi korumak ve istem dışı çıkış ayarlamalarını önlemek için kazara ateşlemeyi durduran son derece yenilikçi bir "A Kilidi" işlevi de dahildir. Elbette, 10 saniyelik kesme süresi, düşük voltaj koruması vb. gibi daha standart güvenlik önlemleri de vardır. Cihaz, C tipi bir şarj portu aracılığıyla rahatça şarj edilebilir ve hatta standart sub-ohm vape tanklarıyla uyumlu hale getirmek için üst kısmında 510 dişli bir bağlantıya ve tabanında dişli bir pil yuvasına sahiptir. Ünite bir USB şarj kablosu ile birlikte gelir. Ayrıca, GeekVape S100 Aegis Solo 2 Box Mod'u en sevdiğiniz sub-ohm tankıyla eşleştirebilir ve kesinlikle tatmin edici bir vaping deneyimi yaşayacağınızı bilirsiniz.

GeekVape S100 Aegis Solo 2 Kutu Mod Özellikleri

Çinko Alaşımlı Şasi Yapısı

Sezgisel Ateşleme Düğmeleri

Ekran Görüntüsü

İki Ayar Düğmesi

"A-Lock" Sistemi - Çocuk Koruması

Dişli Alt Akü Bölmesi

Korumalar: Pil Ters Koruması / Kısa Devre Koruması / Atomizer Koruması / Düşük Voltaj Koruması / 10S Vaping Fazla Mesai Koruması

C Tipi USB Bağlantı Noktası

 

Kutu İçeriği

1 x Geek Vape S100 Box Mod

1 x USB Kablosu

1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Menu