Smok Novo Master Box Pod 30w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 395 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 395 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


054PMT1962

Yeni ürün

SMOK Novo 4 Master Box Kit, 30W'a kadar güç sağlayan 1000mAh bataryaya sahip, kullanıcı dostu bir pod kitidir.

Daha Fazla Detaylar

790.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

SMOK Novo Master Kit, harika bir deneyim için tasarlanmış küçük ve esnek bir elektronik sigara çözümüdür. Bu kitin yerleşik 1000mAh pili vardır, bu nedenle uzun süre dayanır. Bir nefes alarak veya bir düğmeye basarak, hangisini tercih ederseniz onu kullanabilirsiniz. Novo Master Kit'in doldurulması kolaydır ve herhangi bir karışıklık yaşanmaz. Type-C portu ile hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. İki güç ayarı vardır: Güçlü bir tat için Güçlendirme Modu ve daha yumuşak bir tat için Standart Mod. Kapsül 2,0 mL likit tutabilir; bu da taşımanın kolay olması ile yeterli likite sahip olmak arasında iyi bir denge sağlar.

smok novo master box renkleri

Yeni başlayanlar için tasarlanan bu program, sorunsuz bir arayüz sunar ve tarzınıza uyacak çeşitli renk ve tasarımlarla sunulur.

Hava Akışı Kontrolü
Boost Modu ve Standart Mod Görevleri
1000mAh Pil
2 Güç Modu
Düğme / Otomatik Çekim
Üstten Dolum Sistemi
MTL Vaping
1.4A Tip-C Şarj
3 seviyeli LED Göstergesi
Novo Pod/Novo 2 Pod/Novo 2X Kartuşlarla uyumlu

novo master box özellikleri

NOVO MASTER BOX, öncüden ilham alarak ortaya çıkıyor ve kullanışlı bir boyuta indirgeniyor, özellikle asma deliği tasarımı, iyi performans gösteren buharlaştırma cihazına ekstra bir moda olasılığı getiriyor. Type-C şarj hızını 1.4A'ya yükselterek, kısa sürede tam güçlü duruma geri dönme yeteneğine sahiptir. İnovasyon, buharlaştırma deneyimini sürekli değiştiriyor.


Bu SMOK Novo Master Kutu Kiti, Novo, Novo 2 ve Novo 2X kartuşlarıyla uyumludur ve elektronik sigara kullanımında size çok yönlülük sağlar. İki güç moduna sahiptir: Güçlü lezzet için Güçlendirme Modu ve daha yumuşak bir tat için Standart Mod.

Büyük 1000mAh pil, uzun süreli elektronik sigara seansları sağlar ve hızlı 1,4A Tip-C şarjı devam etmenizi sağlar. Novo Master Box Kit, ayarlanabilir hava akışına izin verir ve düğmelerle veya nefes ile etkinleştirilebilir.

Üstten dolum sistemi ile dolum işlemi kolaydır. Kompakt, şık tasarımı elinize rahatça sığar ve 3 seviyeli LED pil göstergesi içerir. Elektronik sigara tutkunları için ideal!

smok novo master box kutu içeriği

PAKET İÇERİĞİ

1x SMOK Novo Master Box
1x Novo Meshed 0.6ohm Kartuş
1x Novo Meshed 0.8ohm Kartuş
1x Tip-C Şarj Kablosu
1x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu