Smok Novo Master Pod 30w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 395 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 395 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


054PMT1961

Yeni ürün

790.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

Smok Novo Master Kit, harika bir deneyim için tasarlanmış küçük ve esnek bir elektronik sigara çözümüdür. Bu kitin yerleşik 1000mAh pili ve maksimum 30W'ı vardır, bu nedenle uzun süre dayanır. Farklı ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde iki mod tasarlanmıştır: Boost Modu (yoğun tat peşinde koşanlar için uygundur), Standart Mod (hafif tatlarla yetinenler için uygundur). Vape yapmanın iki yolu vardır: Düğme tetiklemeli, Otomatik çekme. LED gösterge tasarımı size gerçek zamanlı pil gücünü gösterir. Ayrıca Smok Novo Master Kit, çocuk kilidi, üstten dolum sistemi, sızdırmaz tasarım ve kademesiz hava akışı kontrolü fonksiyonlarıyla birlikte geliyor. Smok Novo Master, Novo/Novo 2/Novo 2X kartuşlarla uyumludur.

smok novo master renkleri

Kutu İçeriği

1 adet Smok Novo Master Pod Kit
1 adet Novo Meshed 0.8ohm Kartuş (2ml)
1 adet Novo Meshed 0.6ohm Kartuş (2ml)
1 adet Type-C Kablosu
1 adet Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu