SXmini PureMax Pod 25w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1050 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1050 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 21.00 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

4ml likit kapasitesine sahip PureMax 25w gücünde ve 1050mAh dahili bataryaya sahiptir.

Daha Fazla Detaylar

2,100.00 TL

- +

Marka: SX Mini

 
Açıklama

SX MINI, 54 g ağırlığıyla kompaktlığın ve ergonominin mücevheri olan PureMax kitini sunar. Bu kit, yuvarlak kenarları ve mükemmel bir tutuş için pratik boyutuyla temiz ve zarif tasarımıyla öne çıkar. PureMax, verimlilikten ödün vermeden gizliliğe öncelik verenler için ideal bir müttefiktir. Cihazın kalbinde yer alan 1050 mAh pil, birlikte verilen USB-C kablosuyla şarj edilebilen saygın bir özerklik sunar. Kalan şarj yüzdesini açıkça gösteren ön taraftaki 4 LED sistemi sayesinde pil durumu kolayca belirlenebilir.

 

Uyumlu Kartuş  >  SX MINI Puremax Kartuş

SX MINI Puremax

PureMax, iyi bir performansa sahip, kullanımı kolay bir cihaz olarak ortaya çıkıyor. 25W'a kadar çıkabilen güç, devreye giren dirence bağlı olarak otomatik olarak adapte olurken, özel bir düğme aracılığıyla küçük ayarlamalar yapma imkanı sunar. Buck Boost teknolojisi, pil seviyesinden bağımsız olarak sabit güç sağlar ve SX MINI'nin uzmanlığını yansıtır. 4 ml'lik bir kartuşla donatılmış olup, silikon yan kapak sayesinde doldurma işlemi daha kolaydır. Ayarlanabilir hava akışı, sıkı MTL inhalasyonundan RDL inhalasyonuna geçmenizi sağlarken, mükemmel bir tat deneyimi için sıcaklığı ayarlayan Sine Wave Form teknolojisi sayesinde lezzetleri artırır.

PureMax kitin anti-dry hit sistemi, Pure teknolojisi sayesinde kuru pamuk veya boş kartuş durumunda kitin devreye girmesini önleyen dikkat çekici bir özelliktir. Pod değiştirme paketlerine dahil olmadığından, kullanım için gerekli olan 510 drip ucunun saklanması gerektiğini unutmayın. Son olarak, PureMax entegre dirençlerle birlikte gelir, burada 14 ila 18W aralığı için tasarlanmış 0,8 ohm PX20 pod ile birlikte gelir, bu da vapers için pratik ve güvenilir bir seçenek olarak konumlandırıldığını doğrular.

Yonga seti: YiHi SX303J
Pil kapasitesi: 1050mAh
Watt: 12-25W
Çıkış: 3-6V
Boyut: 94*26*19mm
Sessiz Akım: 20μA'dan az
Direnç: 0,6Ω-1,2Ω
Maksimum şarj: 5V/1A

sxmini puremax kutu içeriği

Kutu İçeriği

1 x PureMax Pod
1 x 0,8ohm PX20 Kartuş
1 x USB-C kablosu
1 x Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Menu