Yeni

Uwell Crown X Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 225 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 225 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 4.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT2056

Yeni ürün

450.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Crown X yedek kartuşları, tasarımları ve işlevsellikleri ile kaliteli ve keyifli bir buhar deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Bu kartuşlar, Uwell Crown X Pod Sistemine mükemmel bir şekilde uyacak şekilde özel olarak üretilmiştir ve bağlantı ve optimum performans sağlar.

 

Uyumlu Coil  >  Uwell Crown X Coil

 

Temel Özellikler

Kapasite: Her XL kartuş, sık sık yeniden doldurmaya gerek kalmadan daha uzun buhar seanslarına olanak tanıyan 5.3ml kapasiteye sahiptir.

Kolay Yeniden Doldurma: Kartuşlar, yeniden doldurmayı sorunsuz ve karışıklık yaratmadan yapan bir kullanıcı doldurma sistemine sahiptir. Doldurma portuna erişmek için ağızlığı çıkarmanız yeterlidir.

Coil Seçenekleri: Yedek kartuşların iki coil seçeneği vardır. Restricted Direct To Lung (RDTL) vaping stilini tercih edenler için 0,6 ohm coil ve Direct To Lung (DTL) çekişten hoşlanan kullanıcılar için 0,3 ohm coil. (Kutu içeriğine dahil değildir)

FOCS Lezzet Test Teknolojisi: Uwell'e özel teknoloji, likitlerin aromalarının saf ve yoğun olmasını sağlayarak genel buhar keyfinizi artırır.

Bağlantı: Kartuşlar, gerektiğinde çıkarılmasını ve değiştirilmesini zahmetsiz hale getiren mıknatıslı bir pdo kullanarak cihaza güvenli ve sabit bir şekilde bağlanır.

 

Kutu içeriğinde neler var?

2x Uwell Crown X Yedek Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Menu