Uwell Caliburn Ironfist L Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 287 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 287 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT1931

Yeni ürün

Uwell Caliburn & Iron Fist L yeniden doldurulabilir kartuşlar 2.5 ml'ye kadar likit tutar ve Uwell Caliburn & Ironfist L pod kiti ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Daha Fazla Detaylar

575.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn & Iron Fist L yeniden doldurulabilir kartuşları 2.5 ml'ye kadar likit alabilir ve Uwell Caliburn & Ironfist L pod kiti ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. MTL (Ağızdan Akciğere) solumayı destekler, az miktarda buhar oluşturur ve sigara hissini taklit eder, bu da sigaradan elektronik sigaraya geçiş yapanlar için idealdir.

* Kutu içeriğinde coil yoktur, ayrı olarak satın almalısınız.

 

Uyumlu Coiller  >  Caliburn G Coil  -  Caliburn G2 Coil

 

Özellikler

2.5ml Doldurulabilir Podlar
Yan Dolgu
MTL Vaping
50/50 Likitlerle Uyumlu

Basit yandan doldurma tasarımı sayesinde bu kartuşları yeniden doldurmak kolaydır. Yerleşik mesh coiller likitinizi daha hızlı ısıtarak aromayı da iyileştirir. Dağınık coil değişimleri konusunda da endişelenmenize gerek kalmayacak, çünkü bunun yerine kartuşun tamamını değiştirebilirsiniz. Dahili coillerden herhangi birinin direncini eşleştirmek için, en iyi sonuçlar için bunları% 50 VG likit veya daha yüksek PG seçenekleriyle eşleştirmenizi öneririz.

 

İçindekiler

2 x Uwell Caliburn & Ironfist L Yeniden Doldurulabilir Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu