Vaporesso Eco Nano Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 262 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 262 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Vaporesso Eco Nano pod kit ile kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. 

Daha Fazla Detaylar

525.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Eco Nano pod kiti ile kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Bir MTL (Ağızdan Akciğere) inhalasyon deneyimi sunmak için hazırlanan bu kartuşlar, aromayı artırmak için entegre bir Corex mesh coil ile donatılmıştır.

 

Uyumlu Pod  >  Vaporesso Eco Nano

 

Vaporesso Eco Nano Yedek Kartuşları
XL 6ml Kapasite
MTL Nefes Al
Alt Dolgu
Mesh Coil Yapısı
Yerleşik Coiller

Eco Nano podunuzu alttaki doldurma portundan doldurmak çok kolaydır, sadece tıpayı çıkarın. Dolumlardan bahsetmişken, %50 VG veya daha yüksek PG oranına sahip likitler kullanmanızı öneririz. Mesh coil tasarımı, likitinizin hızlı ve homojen bir şekilde ısınmasını sağlar. Coil entegre olduğundan, ayrı coil değişimlerine gerek yoktur. Coiliniz ömrünün sonuna ulaştığında, tüm pod'u değiştirmeniz yeterlidir. Daha sıkı bir nefes için 1.2 Ohm direnç seçeneğini veya daha havadar bir his için 0.8 Ohm pod'u tercih edin.

Paket İçeriği

2 x Vaporesso Eco Nano Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 22

Menu