Vaporesso ECO Nano Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 400 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 400 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.00 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Üst düzey MTL deneyimi.

Daha Fazla Detaylar

800.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

ECO NANO, Vaporesso'dan sadece otomatik çekmeli bir alternatif ve tek kullanımlıklardan uzaklaşmak istiyorsanız harika bir pod kit seçeneğidir. Bu sürdürülebilir uzun ömürlü cihaz, cömert bir 1000mAh pil ve mükemmel ağızdan ciğere vaping için 0,8 Ohm coil seçeneğine sahiptir.

 

Uyumlu Kartuş  >  Vaporesso Eco Nano Kartuş

 

eco nano pod renkler

Bu kit yeni başlayanlar için tasarlanmıştır ancak tüm seviyeler için de uygundur. Basılacak düğmeler, ayarlanacak ayarlar veya etkinleştirilecek kafa karıştırıcı özellikler olmadan, gerektiğinde sadece vaping yaparsınız. İkonik Corex ısıtma teknolojisini kullanan mesh coiller, daha uzun kullanım ömrü sunan podlara sahip geleneksel vape coillere kıyasla ekstra yol kat eden harika bir lezzet üretir. Sabit bir hava akışı ile çıkış, her seferinde aynı harika buhar çekimi için tutarlıdır, tasarım göze hoş gelir ve cihaz hareket halindeyken kompakt vaping için tutması rahattır.

1000mAh pil kapasitesi
0,8/1,2 Ohm mesh coilleri destekler
Sızdırmaz kapsüller
Corex ısıtma teknolojisi
C Tipi şarj cihazı
Çevre dostu ambalajlar

ECO NANO ile birlikte merakla beklenen ve yenilikçi Vaporesso Coss pod sistemi de piyasaya sürüldü. Likitinizi otomatik olarak dolduran ve pilinizi daha önce hiç görülmemiş vaping teknolojisi ile dolduran bir cihaz arıyorsanız, bu Vaporesso'nun en son tasarımda nasıl öncülük ettiğinin birçok örneğinden biridir.

Kutu İçeriği

1 x VAPORESSO ECO NANO Pod
1 x VAPORESSO ECO NANO 0,8Ω Kartuş(6ml)
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu