Vaporesso Xros Pro 30w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 625 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 625 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 12.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


056PMT2041

Yeni ürün

Tüm gün buharlama için 30W Xros Pro, sabit bir 1200mAh pil ile çalışır.

Daha Fazla Detaylar

1,250.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Vaporesso XROS Pro Pod Kit, harika bir lezzet sunan harika bir başlangıç pod cihazıdır. Hızlı şarj cihazı ile 35 dakika içinde tamamen şarj olan 1200mAh dahili bataryaya ve darbe modu ve ayarlanabilir hava akışı işlevine sahip xros pro'ya sahiptir. XROS PRO Pod kiti, istediğiniz likitin potansiyel lezzetini tam olarak en üst düzeye çıkarmak için Vaporesso'nun Corex Isıtma Teknolojisine sahip iki XROS serisi kartuş ile gelir. 1.0ohm kartuş ile daha gevşek bir MTL içim deneyimi için 0.6ohm kısıtlı doğrudan akciğere kartuş seçeneği içerir. Diğer Xros Serisi ürünlerle karşılaştırıldığında PRO, bir OLED ekran ve Kaydırmalı kilitleme ateşleme işlevleri ekler. ve ayrıca xros serisi kartuşla tam uyumludur.

 

Uyumlu Kartuş  >  Vaporesso Xros Kartuş

vaporesso xros pro renkler

Tüm gün buharlama için 30W Xros Pro, sabit bir 1200mAh pil ile çalışır.

Pil azaldığında, 35 dakikalık yeniden şarj etme, vape'iniz olmadan asla uzun süre kalmak zorunda kalmayacağınız anlamına gelir.

Üstün lezzet için Xros Pro, yenilikçi Super Pulse moduna sahip ilk pod kitidir - ilk nefesten son nefese kadar zengin, tutarlı bir lezzet sağlarken, COREX ısıtma teknolojisi Xros podlarının pürüzsüz, lezzeti artırılmış bir nefes almasını sağlar.

Xros Pro'nun Doğrudan Akciğer veya Ağızdan Akciğere buharlama seçenekleri sunan uyumlu kartuş seçenekleri ile nefes alma tarzınızı seçin. Mükemmel kartuşunuzu bulduktan sonra, daha havadar veya kısıtlı bir vape stili oluşturmak için cihazın hassas hava akışı kontrolünü kullanarak nefesinizi daha da ayarlayın.

Uyumlu 2ml Xros podlar, maksimum rahatlık için sabit coil tasarımına sahiptir. Kartuş ömrünün sonuna ulaştığında, yenisiyle değiştirmeniz yeterlidir. Yeniden doldurma işlemi de üstten doldurma tasarımıyla çok kolaydır, yani likit seviyelerinizi saniyeler içinde doldurabilirsiniz.

Uyumlu likit ve kartuşlar

Xros Pro, Vaporesso Xros kartuşları ile çalışır ve hem VG: PG 50:50 hem de yüksek VG likitler ile kullanılabilir.

Yüksek  VG: 0.4ohm Xros kartuşları kullanın (dahil)
50VG:50PG: 0.6ohm, 0.8ohm veya 1.2ohm Xros podları kullanın (ayrı satılır)

 

Kutu İçeriği

1 adet XROS PRO Pod
1 adet XROS Serisi 0.6ohm Mesh Kartuş
1 adet XROS Serisi 1.0ohm Mesh Kartuş
1 adet C Tipi Şarj Kablosu
1 adet Hatırlatma Kartı
1 adet Kullanım Kılavuzu ve Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu