SMOK Nord C Pod 50w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 547 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 547 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 10.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Smok Nord C Kit, 1800mAh dahili pil ve 4,5 ml kartuş kapasitesi ile birlikte gelir. Kademesiz hava akışı kontrolü ile her üflemeyi yüksek performans için ideal hava girişinde yapacaktır.

Daha Fazla Detaylar

1,095.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

Smok Nord C Pod, 4,5 ml Nord C Pod Kartuşuna bağlı 1800mAh dahili pil ve 5W-50W çıkış aralığı ile birlikte gelir. watt ayarı için düğmeyle etkinleştirilen bir ateşleme mekanizması. Watt değerini 5W ile 50W arasında zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Smok Nord C Kit, üstten doldurma ve 1,5A Type-C hızlı şarj özelliğine sahiptir. Kademesiz hava akımı kontrolü ile her yüksek performans için ideal hava girişinde üfleyin. Hava akımı anahtarı ve RPM 2 coil serisi ile birleştiğinde, hem MTL hem de RDL Vaping deneyimine hizmet eder.

 

Uyumlu Kartuş  >  Stok Nord C Kartuş

 

nord c pod renkleri

SMOK Nord C Kiti, elde harika bir his uyandıran şık ve kompakt bir cihazdır. Cihaz 105,9 mm x 33,74 mm x 23,95 mm ölçülerindedir ve cebinizde veya çantanızda taşımayı kolaylaştırır. Siyah, beyaz, gümüş ve mavi dahil olmak üzere bir dizi çekici renkte mevcuttur. Cihaz, düğmeyle etkinleştirilen bir ateşleme mekanizmasına sahiptir ve 0,69 inçlik OLED ekranının okunması kolaydır ve pil ömrü, watt ve direnç dahil olmak üzere gerekli tüm bilgileri sağlar. SMOK Nord C Kit, onu kompakt ve taşınabilir bir cihaz arayan kullanıcılar için mükemmel bir seçenek haline getiren bir dizi özellik ve işlevle birlikte gelir. Cihaz, depoyu herhangi bir karışıklık olmadan yeniden doldurmayı kolaylaştıran üst doldurma sistemine sahip 4,5 ml'lik bir Nord C kartuşuna sahiptir. Manyetik bağlantı, bölmenin cihaza güvenli bir şekilde bağlanmasını ve hareket etmemesini sağlar.

SMOK Nord C Kitinin göze çarpan özelliklerinden biri, RPM 2 coil serisi ile uyumlu olmasıdır. Bu, kullanıcılara kişisel tercihlerine uygun bir dizi bobin arasında seçim yapma seçeneği sunar. Cihaz, özellikle mevcut en iyi likitlerden bazılarını kullanıyorsanız, mükemmel tat ve buhar üretimi sağlayan, pod kartuşuna önceden takılmış bir RPM2 Mesh 0.16ohm coil ile birlikte gelir. Kit ayrıca, daha sıkı çekmeyi tercih eden kullanıcılar için tasarlanmış bir SMOK RPM 2 DC 0.6ohm MTL coil içerir. SMOK Nord C Kit, elektronik sigara kullanıcılarının vaping deneyimlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyan ayarlanabilir bir hava akımı anahtarına sahiptir. Anahtar, cihazın yan tarafında bulunur ve hava akışını artırmak veya azaltmak için ayarlanabilir.

nord c pod

Cihazın 1800mAh pil kapasitesi vardır ve bu, çoğu elektronik sigarayı tam bir günlük kullanım için fazlasıyla yeterlidir. SMOK Nord C Kit ayrıca (0,16Ω-2,5Ω)±5% direnç aralığına ve (5W-50W)±2W güç aralığına sahiptir. SMOK Nord C Kit'in kullanımı yeni başlayanlar için bile çok kolaydır. Cihazı açmak için ateşleme düğmesine art arda beş kez basmanız yeterlidir. 0,69 inç büyüklüğündeki OLED ekranda SMOK logosu görüntülenecek ve cihaz kullanıma hazır hale gelecek. Watt değerini ayarlamak için, hızlı bir şekilde art arda üç kez ateşleme düğmesine basmanız yeterlidir. Watt, daha sonra yukarı ve aşağı düğmeleri kullanılarak ayarlanabilir. Cihaz ayrıca watt değerinde yanlışlıkla ayarlama yapılmasını önleyen bir kilit özelliğine sahiptir. Bölme kartuşunu doldurmak için, bölmeyi cihazdan çıkarmanız ve bölmenin yan tarafındaki doldurma portunu bulmanız yeterlidir. Likit şişenizin ağzını doldurma ağzına sokun ve depoyu doldurun. Depo dolduğunda, cihazdaki kartuşu değiştirin ve vape yapmaya hazırsınız.

 

Smok Nord C Paket İçeriği

1* Nord C Pod (1800mAh)
1* Nord C Kartuş 4.5ml
1* RPM 2 Mesh 0.16ohm Coil (Önceden Kurulmuş)
1* RPM 2 DC 0.6ohm MTL Coil
1 * C Tipi Kablo
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Halit saray | 2023-10-01 14:05:16

iyi günler ürün orjinal mi ve hangi likit kullanılmalı .

Müşteri Hizmetleri

Merhaba, sitemizde satılan ürünlerin tamamı orijinaldir, hem salt hemde freebase likit kullanabilirsiniz.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

Güzel cihaz

Güzel cihaz

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu