Vgod Berry Bomb Ice Salt Likit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 347 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 347 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Serin ve temiz bir nane bitişi ile nüanslı çilek aromalarından hoşlananlar için mükemmel bir seçim

Daha Fazla Detaylar

695.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Vgod

 
Açıklama

VGOD Iced Berry Bomb Salt

Iced Berry Bomb, enerji verici bir buzlu mentol doruk noktasına sahip şeker kaplı ekşi çilek kuşağının lezzetli ekşi bir tangına dönüşen ön planda tatlı sulu çileklerin patlamasıdır. VGOD'un Iced Berry Bomb SaltNic ürünü, yalnızca düşük voltajlı yeniden doldurulabilir cihazlar için mükemmel şekilde dengelenmiştir.

 

VGOD tarafından 30 ml salt likit

25 mg (%2.5) ve 50 mg (%5.0) nikotin kuvvetlerinde mevcuttur

50PG / 50VG

Lezzet Profili: Çilek, ekşi ve nane

 

VGOD'dan Iced Berry Bomb Nic Salt Juice Hakkında

Karmaşık, ancak dengeli bir lezzet profili sunan VGOD'un Iced Berry Bomb Nic Salt Juice, serin ve temiz bir nane bitişi ile nüanslı çilek aromalarından hoşlananlar için mükemmel bir seçim sunuyor. Otantik bir çilek teneffüsüyle başlayan bu Iced Berry Bomb Nic Salt Juice, tüm gün boyunca bu canlı ve ferahlatıcı buharı yapmak için tatlı ve ekşi çilek kuşağının alt tonları ve soğuk nanenin ince notaları ile yükseltilmiştir. Biraz ekşi, soğuk ve mükemmel tatlı, damağınızda serin ve temiz bir his bırakan parlak ve canlandırıcı çilek e-sıvılarından hoşlanıyorsanız, o zaman VGOD'un Iced Berry Bomb Nic Salt Juice tam size göre olabilir.

VGOD'un Iced Berry Bomb Nic Salt Juice, 25 mg (%2,5) ve 50 mg (%5,0) nikotin gücü arasında seçim yapabileceğiniz 30 ml'lik bir nikotin tuzu şişesiyle gelir. Buzlu dut ile ilgilenmiyor musunuz? VGOD'un tam nikotinli tuzlu su seçeneklerine göz atmayı unutmayın.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 18

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu