Geekvape Wenax K2 Pod 18w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 647 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 647 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 12.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Üç seviyede ayarlanabilir hava akışı 2ml likit kapasitesine sahip 08ohm ve 1.2ohm yeni kartuşlarıyla 1000mAh gibi güçlü bir bataryaya sahip olan Wenax K2 pod ile tanışın.

Daha Fazla Detaylar

1,295.00 TL

- +

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geekvape Wenax K2 pod vape kiti, MTL (Ağızdan Akciğere) inhale sağlayan kullanımı kolay bir vape'dir. 7-18W çıkış aralığına ve çoğu kullanıcıya tüm gün yetecek kadar dahili 1000mAh bataryaya sahip olan bu cep dostu pod kiti, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar için idealdir. Kutuya iki adet yeniden doldurulabilir kartuş dahildir, böylece başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz sadece likit ekleyin.

 

Uyumlu Kartuş  >  Wenax K2 Kartuş

 

Özellikler

7-18W Watt Aralığı
1000mAh Dahili Pil
Üç Seviye Ayarlanabilir Çıkış
Ayarlanabilir Hava Akışı Geçişi
Düğme veya Nefes Alma Aktivasyonu
2ml Yan Dolum Kartuşlar
Wenax K1 Kartuş ile Uyumlu

Wenax K2'nin kurulumu daha kolay olamazdı. Basitçe dolu bir pod yerleştirin ve ardından düğmeye basmak veya vape için nefes almak arasında seçim yapın. Basit tek düğme işlemini kullanarak, watt değerini düşük, orta ve yüksek modlar arasında ayarlayabilir ve ayrıca ateş düğmesini kilitleyebilirsiniz. Yan taraftaki geçişi kullanarak buhar üretimini kontrol etmek için hava akışını ayarlayabilirsiniz. Cihazı şarj etmek için ürünle birlikte verilen USB-C kablosunu kullanın.

wenax k2 pod

Wenax K2 kartuşlarını doldurmak için, doldurma portuna erişmek üzere yan taraftaki kauçuk tıpayı açmanız yeterlidir. Wenax kapsülleri yerleşik coillere sahiptir, bu nedenle endişelenmeniz gereken dağınık coil değişiklikleri yoktur. Podlar iki bobin direncinde mevcuttur - 1.2 Ohm pod daha sıkı bir nefes sağlarken, 0.8 Ohm pod biraz daha gevşek bir his sağlayacaktır. Bu kartuşların her ikisi de, ister salt nikotin ister freebase nikotin karışımlarını tercih edin, en az %50 PG olan likit ile eşleştirildiğinde en iyi sonucu verir.

İçindekiler

Geekvape Wenax K2 Cihazı
Geekvape Wenax K1 0.8 Ohm Kartuş
Geekvape Wenax K1 1.2 Ohm Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanıcı Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

ürünü beğendim fakat yanlış renk gönderilmiş

ben ürünü daha demin teslim aldım hızlı temiz kargo için teşekkürler efenim fakat isterseniz resimlerini de çektim matte gunmetal rengini sipariş etmiştim matte black yollamışsınız normalde renk konusunda çok hassasım ama bu seferlik beğendim bu rengi de. emeklerinize sağlık yine de iyi çalışmalar dilerim :)

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu