Geekvape Wenax Q Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Wenax Q Pod Kit

Daha Fazla Detaylar

1,350.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geekvape Wenax Q, ihtiyacınız olan her şey avucunuzun içinde! Geekvape Q Kartuş ile uyumludur, Wenax Q, hava akışı ve çıkış için hassas bir kontrol ile olağanüstü vape deneyimi sunar, tüm gün pil kullanımı ve HD OLED ekran ile daha sezgisel bir cihaz kontrolü. Düğmeye 5 kez basarak çocukları istenmeyen dokunuşlardan koruyun. Akıllı mod desteği ile otomatik direnç algılama, MTL ve RDL'nin tadını dilediğiniz gibi çıkarın!

25w maksimum çıkış gücüne sahip günboyu kullanım için ideal 1000mAh dahili bataryaya sahip üstten dolum 2ml likit kapasitesine sahip q kartuş ile mükkemel uyumludur.

 

Uyumlu Kartuş  >  Geekvape Q Kartuş

 

wenax q pod

Hassas Kontrol,
Hem Hava Akışı hem de Çıkış için.

Wenax Q, ince veya kalın üretmek için hava akışı için hassas kontrol sunar, bulutlar ve yumuşak lezzete veya yoğun boğaz vuruşuna ulaşmak için çıkış için hassas kontrol. Basit ve kolay olmak istiyorsanız, Akıllı Mod'a izin verin, otomatik direnç algılama.

Güç Açma/Kapama | Düğme Ateşleme
Güç Kontrolü | Kilit (Çocuk Korumalı)

HD Ekran, Ekran için Arayış.

Wenax Q, HD OLED ekran birleşimiyle benzersiz bir görüntü yaratır kendi cihazınızın kendisini görüntülemesine izin vermenin daha sezgisel bir yolu. Pil Kapasitesi | Puf Sayısı | Çıkış Gücü

Tüm gün kullanımlı 1000mAh, Kararlı Çıkış.

Wenax Q, tüm gün kullanım için inanılmaz bir dayanıklılık sağlar ve 25W'a kadar tutarlı bir lezzet ve istikrarlı çıkış sağlar.

Kutu İçeriği

1 x Wenax Q Mod
1 x 0,80 veya 0,6ohm Kartuş
1 x USB-C Kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu