Kullan At Elektronik Sigara

Tek Kullanımlık Elektronik Sigara Nasıl Kullanılır ?

Hayatlarımız daha hızlı ilerlerken, tek kullanımlık elektronik sigara aşırı derecede popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil. Bugünlerde, yemek, içmek ve tabii ki sigara içmek gibi basit şeyler de dahil olmak üzere, aynı anda mümkün olduğunca çok şey yaparak, günden en iyi şekilde yararlanmaya çalışırken sürekli hareket halinde görünüyoruz.

Tek Kullanımlık Elektronik Sigara Nedir?

Tek kullanımlık vape'ler, hareket halindeki bireyler için mükemmel bir seçimdir ve her zaman kullanılmasına izin veren tasarımı nedeniyle kağıtlar arasında popüler hale gelir. Bunlar genellikle önceden E-likit ile doldurulmuş, şarj edilemeyen küçük cihazlardır. Her cihaz tek kullanımlık bir üründür, yani E-likit bittiğinde cihaz atılır ve tekrar kullanılamaz.

Tek Kullanımlık Pod Nasıl Çalışır?

Şarj edilebilir kullan at elektronik sigara kitlerinin aksine, bir düğmeye basmaya gerek yoktur, tıpkı bir sigara gibi E-Sıvı buharını teneffüs ederek çalışır. Cihazı şarj etmeye veya bobini değiştirmeye gerek yoktur. Genellikle, vape tarzınıza bağlı olarak yaklaşık 500-600 puf sürer ve birçok cihaz daha da yüksek oranlara sahiptir.

Tek Kullanımlık Pod Kullanmaktan Kimler Yararlanır?

Tek kullanımlık vape cihazlarından yararlanma olasılığı en yüksek olanlar, vaping konusunda yeni olan ve sigara içmeyi bırakmak isteyen sigara içenler. Veya yeniden doldurulabilir vape kiti bittiğinde elinizin altında olması için yedek bir vape arayanlar.

Sizler için en çok tercih edilen markaları sizler için değerlendirdik, haydi bir göz atalım. Puff Bar , HQD Disposable, Dinner Lady Vape Pen, Nasty Fix, Elf Bar, Epuffer XPod, Mojo Disposable, Vgod Stig Disposable Pod, Sirius disposable, VaporLax disposable, NIIN Air disposable, Hyppe Max disposable, Xtra disposable

HQD Elektronik Sigara Tek Kullanımlık Pod

HQD Cuvie, bir vape'de isteyebileceğiniz her şey ve daha fazlası hakkında. Juuls'tan daha fazla lezzet seçeneğine sahipler ve 1,25 ml meyve suyu kapasitesine sahipken 7 ila 12 watt güç aralığına sahipler.

HDQ Tek Kullanımlık pod sipariş vermek için ürün çeşitlerimize sitemizden bakabilirsiniz.

Likit kapasitesi göz önüne alındığında, bir HQD Sigara bir Juul'dan biraz daha uzun sürebilir. Etikette yazılanları doğru bir şekilde temsil eden etkileyici bir lezzet dizisine sahipler.

Bu buharları satın almanın bir başka yararı da değerlerinin olmasıdır. Diğer vape tekliflerinden çok iyi bir anlaşma olan 20,00 doların altında üç paket halinde gelirler.

HQD Pod Çeşitleri

HQD Cuvie

HQD Cuvie Plus

HQD King

HQD Maxx

Buhar Üretimi
Bu tek kullanımlık ürünler makul miktarda buhar üretir ancak aşırıya kaçmaz. Kullanıcının gereksiz yere dikkatini çekmeden tatmin edici olması gereken doğru miktarda buhardır. Üretilen buhar miktarı, bu vape'leri dikkatli olmak isteyenler için ideal kılar.

Bu cihazlar tek kullanımlık ve çekilebilir olduğundan kutu veya pod modda olduğu gibi herhangi bir aksesuara ihtiyaç duymazlar. Paket yalnızca cihazla birlikte gelir, başka bir şey yoktur.

İç Bina Kalitesi ve Tasarımı
Tek kullanımlık vape kalemlerin çoğu ergonomik ve kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır, ancak bu, bu yönler söz konusu olduğunda son derece iyi tasarlanmıştır.

Ağızlık ördek gagalı olup, ağızdan akciğere neredeyse bir sigarayı taklit eden sıkı bir nefes sağlarken, gövde şekli tutması rahat ve taşıması kolay olacak şekilde şekillendirilmiştir.

Ek olarak, yapı kalitesiyle ilgili herhangi bir sorun yoktur. Her tek kullanımlık vape, herhangi bir hıçkırık olmadan olması gerektiği gibi çalışır.

HQD Lezzetleri
Bu buharlarla ilgili en iyi şey, iki olağanüstü tütün aroması da dahil olmak üzere iki düzineden fazla HQD aromasında mevcut olmalarıdır: portakal ve fındık tütünü.

Her ikisi de mükemmel, ancak fındık tütünü daha dolgun ve doyurucu bir tada sahiptir. Öte yandan, portakal tütünü hafif tatlı ve narenciye aromasına sahiptir.

Diğer çeşitler meyve aromalı olup, en iyileri çilekli karpuz, üzüm ve kavundur.

Çilekli karpuz ve üzüm çok tatlı ve doyurucu, kavun ise daha hafiftir.
Karışık meyveler ve ananas da kötü seçimler değil.
Ayrıca nane ve şeftali, muz ve guava gibi birçok meyveli buz aroması dahil olmak üzere birkaç mentol aromalı buhar vardır.
Pil ömrü
Pil ömrü, yakın zamanda gözden geçirilen diğer tek kullanımlık ürünler kadar yüksek değil; sadece 300 puf. Ama bu mutlaka kötü bir şey değil.

Binlerce nefes alabilen tek kullanımlık giysiler bir süre sonra yorulur ve birinin birkaç yüz nefes çektikten sonra bıktığını ve çöpe attığını hayal etmek kolaydır.

HQD Cuvie Tek Kullanımlık Vape Nasıl Kullanılır?
Tek kullanımlık buharların kullanımı çok kolaydır. Kullanıcının yapması gereken tek şey paketi açmak ve ağızlığa sıkmaktır. Bu vapelerin keyfini çıkarmak için atılması gereken tek adımlar bunlardır, bu da onları sigarayı geçici olarak kullanan insanlar için ideal hale getirir.

Puff Bar'ların HQD vape'ye göre birkaç avantajı vardır ve HQD vape'nin kendine göre birkaç avantajı vardır.
İlk olarak, Puff Bar, biraz daha büyük bir pil ve daha fazla nikotin sıvısı ile HQD Cuvie'den yüz nefes daha uzun süre dayanır.
Bununla birlikte, tek kullanımlık Cuvie vape daha fazla aromada mevcuttur, daha ergonomik olarak tasarlanmıştır ve daha ucuzdur.

Artılar ve eksiler

Pozitif

Sıkı çekme ve puf etkinleştirildi
Tütün aromaları mevcut
Paket başına üç vape ile pazarlık fiyatı
Ergonomik ve taşınabilir cihaz
Birçok lezzet mevcut

Negatif

Aromalı kahve buharı yok

Bu Tek Kullanımlık Vape Hakkında Kapanış Düşünceleri
HQD Cuvie, tek kullanımlık bir vape'de görmeyi beklediği tüm özelliklere sahiptir. Küçük ve taşınabilir, tutması ve kullanması kolaydır ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda aroması vardır.

Bu sitede incelenen pek çok tek kullanımlık üründe tütün aroması yok ama HQD Cuvie var. Birçok gazetenin eski sigara içenler olduğu düşünüldüğünde, bu HQD lezzetlerinden hiçbirini menüden çıkarmadıkları bu şirketten iyi bahsediyor. Tek eleştiri, kahve aroması olmamasıdır.

HQD Cuvie'yi veya diğer tek kullanımlık malzemelerini kullandıysanız, lütfen aşağıya bir yorum bırakarak onlar hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin.

Elf Bar Elektronik Sigara Tek Kullanımlık Pod

ELF Bar tek kullanımlık vape pod, buharcı topluluğunda çok ilgi gören şık, hafif ve güzel tasarlanmış tek kullanımlık bir pod sistemidir. Tek kullanımlık vapeler çoğunlukla son zamanlarda sigaradan buhara geçiş yapan yeni kağıtlar arasında popülerdir, sadece ambalajından çıkarmanın ve hemen vaping yapmanın saf rahatlığı çok popülerdir. ELF Bar, kullanımı çok rahat olan ince bir ağızlığa sahip hoş bir ince gövdeye sahiptir. Vape gövdesi, kullanırken harika hissettiren ve şaşırtıcı bir şekilde parmak izi göstermeyen pürüzsüz mat bir yüzeye sahiptir.

Elf Barlar en popüler tek kullanımlık vape cihazlarından biridir ve bir kez denedikten sonra nedenini söylemek zor değildir. Bu cep dostu vape'ler, dumansız olmak için ilk adımları atmak isteyen ancak tam bir vape kiti, vape bobinleri ve e likit satın almaktan vazgeçmek istemeyen herhangi bir sigara içicisi için mükemmel bir seçimdir. her yerde sıvı!

Diğer tek kullanımlık vape kalemlerinde olduğu gibi, Elf Barlar da en iyi Mouth to Lung vaping stilini (MTL olarak da bilinir) kullanırken kullanılır. Elf Barların basit otomatik çekim özelliği nedeniyle, buharlama çok daha kolay ve daha çok eski bir sigara içen kişiye uygun olan doğal bir "çekme". Otomatik çekim, hiçbir düğme ve oynamak için hiçbir ayar olmadığı anlamına gelir, sadece nefes alın ve gidin.

Bir Elf Bar kullanmak, diğer tek kullanımlık vape kalemlerinden veya vape kitlerinden farklı değildir. Vaping hala sigarayı bırakmak için etkili bir araçtır ve sigaradan %95 daha az zararlıdır. Sigara içen biri için en iyi şey sağlıklarını düşünmek ve sigarayı bırakmaktır. Şimdiye kadar, vapingin en önemli ve hakkında konuşulan faydalarından biri, sağlığınız için sigara içmekten daha iyi olmasıdır. Bunu kanıtlayan çok sayıda çalışma ve sigaradan vapinge geçtiklerinde kendilerini daha iyi hisseden insanların ilk elden anlatımları var.

Elf Bar Tek Kullanımlık Pod Çeşitleri

ELFBAR BC1600 Disposable Pod 

ELFBAR FB1000 Pod Kit 1000mAh

ELFBAR PL2000 Disposable Pod 

ELFBAR NC600 Disposable Pod 

ELFBAR BC3000/3500/4000/5000 Disposable Pod 

ELFBAR 3600/5000 Disposable Pod 

ELFBAR T600/T800 Disposable Pod 

ELFBAR CR500 Disposable Pod 

ELFBAR 2500/3500 Disposable Pod 

ELFBAR MATE500 500mAh

ELFBAR 2000 Disposable Pod 

Nasty Elektronik Sigara Tek Kullanımlık Pod

Sonunda Nasty Juice tarafından tek kullanımlık Nasty Fix ürününü inceliyorum - bu yılın başlarında piyasaya çıktığından beri özel bir nedenden dolayı radarımdaydı…

Geçen yıl boyunca, elime geçebilecek en iyi tek kullanımlık elektronik sigarayı bulma arayışındaydım. Boğaz çarpması, buhar üretimi ve maliyet faktörlerin hepsiydi - ama asıl peşinde olduğum şey lezzet!

Tarzınız lezzet ise, kullanılıp atılan oyunda birkaç büyük oyuncu var - örneğin MOTI ve Dinner Lady serisi!

AMA Nasty Fix tek kullanımlık, e-meyve suyu konusunda uzmanlaşmış Malezya merkezli bir şirket olan Nasty Juice tarafından yapılmıştır. Geçmişte Nasty Juice'dan birkaç lezzet denedim ve kesinlikle onları sevdim, bu yüzden Nasty Fix tek kullanımlık için büyük umutlarım vardı!

Özetle, Nasty Fix, 1,3 ml 20 mg nikotin tuzu e-likit ile birlikte kullanılıp atılabilen, çekilişle etkinleştirilen bir MTL'dir. Nasty Fix'in 280 mAh dahili pili vardır - yaklaşık 300 nefes için iyidir.

Açıkçası, Nasty Fix tek kullanımlık bir vape, yani piliniz veya e-likitiniz bitene kadar üfleyin ve ardından onu atıp yenisini açın.

Hafif, tutması rahat ve kullanımı son derece kolay – yeni başlayanlar veya sigarayı bırakmak isteyenler için mükemmel.

Öyleyse tam Nasty Fix incelemesine dalalım…

Tek kullanımlık ürünün her iki ucunda, kullanmadan önce çıkarılması gereken yumuşak silikon kapaklar bulunur - kapakları çıkardıktan sonra hazırsınız!

Her şeyden önce, Nasty Fix ambalajı renkli ve göz alıcıdır. Tat, e-likit kapasitesi, yaklaşık nefesler ve nikotin gücü gibi bilmeniz gereken tüm ilgili bilgiler kutunun üzerinde görülebilir. Ayrıca malzemeleri, son kullanma tarihini ve PG/VG oranını (60/40) bulacaksınız.

Gerçek tek kullanımlık pod ürünün kendisi gerçekten iyi yapılmış ve tasarlanmıştır - kompakt ve hafiftir, ancak yine de oldukça sağlam hissettirir. Nasty Fix'in ne kadar rahat tutulduğuna da şaşırdım - plastik kaplama pürüzsüz mat bir yüzeye sahip ve kenarlar hafifçe yuvarlatılmış. Bildiğim küçük bir şey ama Nasty Fix'i tutmak harika! Çok uzak çok iyi…

Tek kullanımlık ürünün bir tarafında aroma basılmış, diğer tarafında büyük, kalın yazı tipiyle 'Kötü' kelimesi var. Tasarım açısından, genellikle tek kullanımlık bir üründen süslü bir şey beklemem, ancak Nasty Juice kesinlikle ekstra yol kat etti. Nasty Fix şık ve estetik açıdan hoş - tek kullanımlık, herkesin içinde vape yapmaktan çok mutlu olurum!

Böyle bir ağızlık yoktur, sadece tek kullanımlık ürünün üst kısmı ile aynı hizada oturan küçük bir plastik uç vardır. Her iki uç da görünüşte benzer, ancak cihazın hangi ucunu çizmeniz gerektiğini gösteren küçük bir ok var.

Nasty Fix'in tabanında, bir beraberlik çektiğinizde yanan hava akışı ve LED göstergesi bulunur. LED ayrıca pil bittiğinde yanıp söner, böylece ne zaman atmanız gerektiğini bilirsiniz. Güzel bir özellik ve piyasadaki çoğu tek kullanımlık üründe oldukça standart.

Genel olarak, gerçekten etkileyici bir tasarım – Nasty Fix harika görünüyor, tutması gerçekten rahat ve cebe sığacak kadar küçük.

Performans açısından, aslında oldukça şaşırdım… Birazdan bahsedeceğim birkaç küçük sorunum vardı, ama genel olarak bu gerçekten etkileyici küçük bir kullan-at.

Hava akışı oldukça sıkı bir MTL çekişidir, sigara değişimi arıyorsanız mükemmel. Boğaz çarpması ve buhar üretimi de yerinde – aslında, Nasty Fix beklediğimden çok daha fazla buhar çıkarıyor!

Lezzete gelince, Nasty Juice'dan tam olarak beklediğim şeydi - gevrek ve tam gövdeli, karmaşık aroma notaları. Henüz MOTI Piin Plus kadar mükemmel bir lezzete sahip tek kullanımlık bir ürün bulamadım - ancak denediğim tek kullanımlık ürünler arasında Nasty Fix kesinlikle orada!

Peki bahsettiğim sorunlar neler?… Öncelikle pil ömrü ve e-likit kapasitesi daha iyi olabilirdi. 1,3 ml e-likitte, 280 mAh pil kapasitesi ile yalnızca 300 nefes alırsınız. Vape zincirleme eğilimindeyim ve her bir tek kullanımlık bana sadece 5-6 saat sürüyor, bu da biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

Yaşadığım diğer tek sorun, pil bitmeden yaklaşık bir saat önce lezzette bir düşüş oldu. Kuru vuruşlarla ilgili sıfır sorun yaşadım, ancak lezzet kesinlikle sonlara doğru belirgin değildi.

Genel olarak, Nasty Fix beni gerçekten etkiledi. Buhar, boğaz vurumu ve lezzet hepsi yerinde!

Nasty Fix tek kullanımlık 8 farklı aroma seçeneğiyle sunuluyor…

Genel olarak, lezzet aralığı harika ve kesinlikle tekrar satın alacağım birkaç tane var! Yukarıdaki lezzetlerden herhangi birini denediyseniz, lütfen düşüncelerinizi bana bir yorum bırakın.

Dinner Lady Elektronik Sigara Tek Kullanımlık Pod

Tek Kullanımlık Vapeler her geçen gün daha popüler hale geliyor ve her hafta vaping sahnesinde yeni ürünler görüyoruz. Dinner Lady'nin de harekete geçtiğini duyduğumda heyecanlandım. Bilmeyenler için Dinner Lady, Birleşik Krallık'ta bir E Likit Üreticisidir ve 2016 yılında kurulmuştur. E Likitleri, lezzetleri 96'dan fazla ülkede satılarak dünya çapında gazeteler arasında bir hit olmuştur ve 41'den fazla uluslararası ödül kazanmıştır. onların inanılmaz tadına sahip E Sıvıları.

Dinner Lady E Liquids harika ve artık onları tek kullanımlık olarak alabileceğimizi görmek harika. Bu, daha fazla insanın sigara içmemesine yardımcı olacaktır. Birisi bu lezzetli tatlardan bazılarını denedikten sonra, hiç kimse tekrar sigara içmeye ve o korkunç yanık tadına geri dönmek istemeyecektir.
Dinner Lady, bu tek kullanımlık kiti, lezzetini, gücünü belirten ve her zamanki tarzlarıyla tasarlanmış bir dış ambalaj kutusu içinde paketlemiştir. Kutunun içinde kit, bir folyo torba içinde dikkatlice kapatılmıştır. Bu, tüm kalıntıları ve kirleticileri dışarıda tutmak ve tek kullanımlık kaleminizin mümkün olan en temiz olmasını sağlamak içindir. Cihazın sızdırma ihtimalini önlemeye yardımcı olan bir silikon kapak da vardır, kullanmadan önce kapağın çıkarılması gerekir. Kullanmadığınız zamanlarda tekrar takmak isterseniz kapağı saklayabilirsiniz ancak bu zorunlu değildir.

Cihazın tasarımı, Beco Bar veya Elf Bar gibi diğer tek kullanımlık ürünlerden çok farklıdır, bu Tek Kullanımlık Dinner Lady Tek Kullanımlık, tek kullanımlık malzemelerin eskiden nasıl göründüğüne bir adım geri döner. Tüm bu yıllar önce, Vape cihazları hiç bu kadar gelişmiş değildi ve seçenekler oldukça sınırlıydı. Tek kullanımlık ürünler çok yaygındı ve aynı zamanda sigaraya benzeyecek şekilde tasarlanmışlardı, bunlara 'cigalike' deniyordu. Sigara içenlerin sigarayı tutmaya yakın gibi hissetmelerine yardımcı olmak için sigara gibi görünecek şekilde tasarlandılar. Bu sigaralarda bulunan E Liquid aromaları, bugün mevcut olan kadar iyi değildi.

Dinner Lady bu tarzla devam etmeye karar verdi, ancak alüminyum bir tüp ve onlara harika renkler vererek onu büyük ölçüde geliştirdiler. Her cihazın üst kısmında Dinner Lady logosu bulunur ve ayrıca ağızlığın nereden nefes almanız için olduğunu gösteren küçük bir Siyah ok vardır.

Dinner Lady'nin bize aralarından seçim yapabileceğimiz bol miktarda E Likit verdiğini bilmek beni memnun etti. Çoğu için buzlu bir bitiş teması olan 13 lezzetten oluşan harika bir seçkiye sahibiz. Cihazın rengi, seçtiğiniz aromalara bağlıdır, bu nedenle çoklu satın alma seçeneğimizden yararlanırsanız, hangi aromanın hangisi olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.

Dinner Lady Tek Kullanımlık Nasıl Kullanılır
Ana karton ambalajı açın ve içindekileri çıkarın
Folyo ambalajı yırtarak tek kullanımlık cihazı çıkarın
Cihazın altındaki silikon fişi ve etiketi çıkarın
Cihaza teneffüs edilmesi akıllı yangın sistemini etkinleştirecektir (Kullanım sırasında LED ışığı yanacaktır.
Cihaz tükendiğinde LED ışığı yanıp sönecektir.
Tükenmiş Cihazlar pil atma kutularına güvenli bir şekilde atılmalıdır, bunlar birçok süpermarkette bulunabilir.
Akşam Yemeği Bayan Performansı
Diğer tüm Tek Kullanımlık Ürünler gibi, bu da yerleşik bir akıllı yangın sistemi ile birlikte gelir, solunduğunda ateşlemek için basılacak bir düğme yoktur. Tek yapmanız gereken nefes almak ve içerideki sensörler dahili ateşleme sistemini tetikleyecek. Cihazın alt kısmı hava akışının olduğu yerdir, bu yüzden bunları kapatmamaya dikkat edin, aksi takdirde cihaz düzgün çalışmayacaktır. Nefes aldığınızda, hava akışı yoluyla hava çekilir ve sensörleri tetikleyen şey budur.

Dinner Lady Tek Kullanımlık Elektronik Sigara

Dahili 300mAH pil vardır ve bu, cihazdaki E Liquid'in süresine dayanacak şekilde özenle tasarlanmıştır. 1.5ml Salt Nikotin E Likit içerir ve 400 nefese kadar dayandığı bildirilmiştir. Bu, vaping tarzınıza bağlı olarak değişebilir. Cihazda daha uzun "çekmeler" yaparsanız, daha az nefes alırsınız.

Dinner Lady vape pen max, 30mg ve 50mg Salt Nikotin içeren 1.5ml E Liquid ile doldurulur. Tuzlu nikotin, sigara içenlerin sigarayı bırakmalarına yardımcı olmak için harika bir seçimdir, bu Nikotin formuyla, normalde serbest baz nikotinle karşılaştığınız sertlik olmadan daha yüksek düzeyde nikotin elde edebilirsiniz. Farklı nikotin türleri hakkında daha fazla bilgiyi 'Salt Nikotin Nedir' makalemizde bulabilirsiniz.

Salt Nikotin ile daha yumuşak bir vaping deneyimi yaşarsınız ve bu faydayı Dinner Lady lezzetli tatlarıyla birleştirmeyi çok sevdim.

En iyi Dinner Lady E Likitleri nelerdir?
Dürüstçe söyleyebilirim ki, tüm tatlar harika ama bir daha denemem bir tane var. Ben büyük bir Muz hayranı değilim, köpüklü muzlu tatlılara tahammül edebilirim ve bu yüzden Banana Ice'ı umursamadım ama meyve suyuna gitmem olmazdı.

En iyi 5 lezzeti seçmem gerekirse, Limonlu Tart, Limonlu Şerbet Buz, Çilek Mac, Narenciye Buz ve Mango Buz olurdu. Bu tamamen kişisel tercihe bağlı olsa da.

Son düşünceler
Lezzetlerinden gerçekten çok etkilendim. Daha önce denemediğim lezzetler olması harika ve tekrar denemek için sabırsızlanıyorum.

Bu vape kalemin tasarımını beğendim, normalde aldığınızdan farklı ve çok küçük ve hafifler. Her cihaz 16,7 gram ağırlığındadır ve cebinize güzel bir şekilde sığar, şehre gidiyorsanız harika bir cihazdır. Ana cihazınızda pilin bitmesi durumunda yedek cihaz olarak saklamak için de çok popülerdirler.

Bunlar aynı zamanda sigarayı bırakmayı düşünen herkese de uygundur. Lezzetleri harika ve bu, yemek yemek için yeterince iyi bir neden. Kullanımı kolaydır ve cihazda herhangi bir bakım yapılmadığından, bunlar daha sağlıklı bir yaşam tarzına öncülük etmek için harika bir basamaktır.

Peki onları tavsiye eder miyim? Kısa cevap Evet! Kullanımı kolay, ucuz, sağduyulu ve pürüzsüzlüğü ile harika bir vaping deneyimi sunuyor. Dinner Lady Disposable denediyseniz, en sevdiğiniz lezzeti ve onu nasıl kullandığınızı aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Artıları ve eksileri tartalım...
Tek kullanımlık podların artıları:

● Basit ve kullanımı kolay – yeni başlayanlar için harika, sadece nefes alın ve gidin

● Bakım gerektirmez - düğme yok, bobin yok, endişelenmeyin!

● Başlangıç ​​için daha ucuz – kullanmak için bir cihaz satın almayı gerektirmez, ihtiyacınız olan her şey kullanıma hazır tek kullanımlık cihazınızda paketlenmiştir

● Geniş seçenek – artan popülarite, bir dizi aromanın kullanılabilir hale gelmesine neden oldu

Tek kullanımlık podların eksileri:

● İsrafa neden olan, kısa kullanım ömrü – tek kullanımlık olarak yaratılmıştır, çevre dostu değildir

● Şarj edilemez – tek kullanımlıktır ve şarjınızın ne kadar süreceğini bilemezsiniz

● Daha az seçim – standart E-likitler daha da fazla aroma çeşidi sunar

● Uzun vadede daha pahalıdırlar – kısa vadede ucuzdurlar, ancak sık sık buharlama yaparsanız, hızlı bir şekilde bir pod kitinden daha pahalı hale gelir

Sonuç olarak

Ulusal Sağlık ve Bakım Mükemmelliği Enstitüsü (NICE) tarafından yayınlanan rehber, sigarayı bırakmak için mücadele eden insanlara yardımcı olmak için vaping ve e-sıvıların kullanımını desteklemektedir. Bu, İngiltere Halk Sağlığı (PHE) tarafından yürütülen ve tamamen risksiz olmasa da, vapingin sigara içmekten en az %95 daha az zararlı olduğunu tespit eden bir kanıt incelemesiyle desteklenmektedir.

Tek kullanımlık buharlar, yeni başlayanlar veya hareket halindeyken hızlı bir düzeltme arayanlar için gerçekten parlıyor. Ancak, sigaradan vapinge geçiş yapmak istiyorsanız, kesinlikle yeniden kullanılabilir bir cihaza yatırım yapmanızı öneririz!