Vaporesso Xros 4 ve Xros 4 mini, her ikisi de klasik yeşil ve kara kutularda gelen dış ambalaj söz konusu olduğunda çok benzer görünüyor. Xros bir kayma çantasında geliyor ve kutu, Big Boy kiti ile aldığınız ekstra bitleri karşılamak için daha büyük, Xros 4 Mini normal bir kutu tasarımı ve daha kompakt. İki paketi açarak, cihazınızı önceden yüklenmiş bir kapsülle üflemeli bir plastik tepsiye güvenli bir şekilde tutulan bulacaksınız. Mini sadece düz siyah bir USB-C kablosu ile birlikte gelir, ancak normal 4 ayrıca ikinci bir kapsül ve süslü örgülü USB-C kablosu içerir. Bu kabloları gerçekten seviyorum; Zor giyiyorlar ve daha kullanışlı bir uzunluk.

Xros 4'ün iki versiyonu var. Kişisel vape stilinize uyacak olanı seçebilmeniz için 0.6ohm ve 0.8ohm POD kitini veya 0.4ohm ve 0.8ohm kitini seçebilirsiniz. Vaporesso Xros 4 Mini sadece bir O.4Ohm bobini ile birlikte gelir, ancak her iki kit de Xros kapsüllerinden herhangi biriyle uyumludur, böylece malzeme satın alma konusunda karıştırabilir ve eşleştirebilirsiniz. Bu inceleme için, bölmelerin hepsi 3ml olması için dünya çapında sürüm sürümünü gönderdik, ancak İngiltere'de satın alıyorsanız, 2ML TPD uyumlu kapsüllerle sınırlı olacaksınız.

Xros 4

Boyut: 120.8mm x 24mm x 14mm
Ağırlık: 51.5g
Pil Kapasitesi: 1000mAh
Şarj: USB-C, 2A
Pod Türü: Corex Mesh

Xros 4 Mini

Boyut: 107.51mm x 24mm x 14.12mm
Ağırlık: 46.5g
Pil Kapasitesi: 1000mAh
Şarj: USB-C, 1A
Pod Türü: Corex Mesh

İlk izlenimler

Artık temel bilgileri bir kenara bıraktık, şimdi iki kitin içine dalıp daha ayrıntılı bir göz atmanın zamanı geldi.

XROS 4 on farklı renkte geliyor ve bana Lilac Purple ve Neon Sunset gönderildi. Vaporesso web sitesindeki illüstrasyondan Neon Sunset'in iki renkli bir soluk olduğunu görebilirsiniz, ancak o kadar net olmayan şey ise Lila Purple'ın da birleşen iki renk olmasıdır. Her ikisi de oldukça dayanıklı olduğunu kanıtlayacak yüksek kaliteli bir kaplamayla harika görünüyor. Bariz boyut farkı dışında diğer büyük şey 4'ün bir ekrana sahip olması. Akıllı görünümlüdür ancak aynı zamanda basit ve nettir; hangi modun ayarlandığını, kilit durumunu ve normal yeşil (%70-100), mavi (%30-%70), kırmızı () kullanılarak kalan pil seviyelerinin görsel bir temsilini gösterir. %0-%30). Tüm bilgilere bir bakışta ulaşabilirsiniz, ancak belirsiz pil geribildiriminin bazı insanlar için can sıkıcı olabileceğini biliyorum.

XROS 4'te ayrıca Mini'de olmayan bir düğme var. Çok işlevlidir, otomatik çizime güvenmek istemiyorsanız bunu bir ateşleme düğmesi olarak kullanabilirsiniz ve ayrıca kitinizi cebinizde taşıyorsanız her zaman kullanışlı olan ateşleme düğmesini kilitlemenize de olanak tanır. Ayrıca Vaporesso'nun "güçlü", "daha güçlü" ve "en güçlü" olarak adlandırdığı üç mod arasında geçiş yapmanızı sağlar. Işık, hangi modda olduğunuza bağlı olarak farklı renkler kullandığından hangi modu kullandığınızı görebilirsiniz. Bunlar arasında geçiş yapmak da kolaydır; küçük yangın sembolleri yanıp sönmeye başlayana kadar ateşleme düğmesine üç kez basmanız yeterlidir ve ardından devam edin. tuşuna basarak üç seçenek arasında ilerleyin. E-sıvı farklı ısı seviyelerinde değişebileceğinden bunlarla uğraşmaya değer. Orta ayar yine de iyi ve mutlu bir ortamdır.


Şarj bağlantı noktası burada yan taraftadır; bu, kitinizi prize taktığınızda dik durumda bırakabileceğiniz anlamına gelir ve hava akışı seçici ekranın karşı tarafındadır. Bu, uygun şekilde kapatılabilen iki deliğe sahip temel bir kaydırıcıdır. Elektronik sigarayı daha serin tuttuğu için onu açık tutma eğilimindeyim, ancak daha sıkı, gerçek bir ağız-ciğer çekişi istiyorsanız, onu hemen kapatabilirsiniz ve bu tam bir yanak çekici haline gelir.

XROS 4 Mini, isminden de tahmin edebileceğiniz gibi daha küçük. Ana çevresi ağabeyininkine benzer, ancak oldukça kısa olduğundan kot pantolon cebinizde taşımak istiyorsanız çok daha iyi olacaktır. Aynı zamanda on renk çeşidi de mevcuttur, ancak bunlar 4'teki seçeneklerden farklıdır. Üç kamuflaj baskısı vardır ve geri kalanı tek renktir. Dizüstü bilgisayarıma ve telefonuma çok yakışan Uzay Grisi bana gönderildi. Yukarıdan aşağıya doğru hafif bir renk solması vardır ve ön panelde optik yanılsama girdap deseni vardır. Küçük bir mod için çok akıllı görünüyor.


Bu kez herhangi bir düğme yok ve XROS 4'te kullanılanla aynı olan hava akışı dışında kullanıcı tarafından özelleştirilebilen hiçbir şey olmadığından buna gerek yok. Yalnızca pilin durumunu gösteren küçük bir pil gösterge ışığı var. Pil durumunuzu vurgulamak için yeşil, mavi ve kırmızı.

Şarj bağlantı noktası bu sefer alt kısımda bulunuyor, bu nedenle Mini'yi prize taktığınızda yere koymanız gerekecek. Bu kadar düzenli ve hafif bir kit için ödenmesi gereken küçük bir bedel.

Her iki kit de ekstra güç ve dayanıklılık için özel olarak işlenmiş tamamen alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Dışarıdayken e-sigara ekipmanımı cebimde tutuyorum ve birkaç çizik ve darbenin fark edilmesi uzun sürmüyor, ancak ekrandaki bazı parmak izi lekeleri dışında her iki kit de hala yeni gibi görünüyor. Büyük oğlan. Tüm kenarlar güzel bir şekilde yuvarlatılmıştır, bu nedenle elektronik sigara kullanırken kendinizi iyi hissedersiniz.

Ön tarafa Vaporesso ve arka tarafa logo basılarak markalaşma minimumda tutulmuştur. Güvenlik uyarıları tabanın üzerine dikkat çekmeden basılmıştır, bu da her şeyin düzenli olmasını sağladığı için hoş bir dokunuştur.


Kartuşlar

Her iki kit de manyetik olarak takılan ve güvenli bir şekilde yerinde kalan aynı Vaporesso XROS kartuş kullanır. Bunlar üstten doldurulur, doldurma portunu ortaya çıkarmak ve likitinizi doğrudan içeri sıkmak için ağızlığı çıkarmanız yeterlidir. Tamamen dağınıktır. Rastgele bir şekilde bölmelerimden biri üstünü çıkarmamdan hoşlanmadı ve bazı korkutucu çatlama sesleri çıkardı. Ancak daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım ve uzun süredir Vaporesso podlarını kullanıyorum, bu yüzden çok şanssız olduğumu düşünüyorum. Neyse ki sadece ses vardı ve kapsülün bütünlüğü bozulmamıştı, sadece acı verici geliyordu.

Vaporesso XROS coillerine kesinlikle bayılıyorum, tadı inanılmaz derecede iyi ve süper şekerli meyve suları kullanıldığında bile çok uzun süre dayanıyorlar. Her zaman rafine ve ayrıntılı muazzam bir lezzet elde edersiniz, bu da daha karmaşık tatlardan hoşlanıyorsanız onları mükemmel kılar. Tescilli Corex sızıntı önleyici teknolojisini ekleyin ve neredeyse mükemmel bölmeye sahip olun. Yeterli seçenek de mevcut; bu nedenle tuzları, eksik doldurmaları veya tek kullanımlık e-sıvıları seviyorsanız, bu iş için mükemmel bir bobin mutlaka vardır.

XROS 4 vs XROS 4 Mini

Şimdi her iki yeni kite de baktık, hangisini seçmelisiniz? Her ikisi de harika kitler olduğundan herkesin memnun olacağını düşünüyorum, özellikle de her ikisi de daha cüzdan dostu pazarı hedefledikleri için fiyat açısından. Bazı temel ayarları değiştirebilmek ve cihazınızın durumunu kontrol edebilmek istiyorsanız XROS 4 daha uygun olacaktır. Normalde benim de seçimim bu olurdu ama XROS 4 Mini çok iyi çalışıyor ve bir ekrana güç vermesi gerekmediği için daha iyi pil ömrüne sahip oluyorsunuz. İnanılmaz derecede verimli bir kit ve tek bir şarjla çok daha uzun bir e-sigara süresi elde ediyordum. Her ikisi de çok iyi olduğundan kişisel tercihlerinize bağlı olacaktır ve her iki kiti de kullanmaktan keyif aldım.