Voopoo VMate pod kiti, daha büyük 200w moduyla aynı adı taşır ve yeniden doldurulabilen başka bir kapalı coil sistemidir.

Bunu çalıştırmak, göreceğiniz gibi, buhar yapmak kadar kolaydır ve sigarayı bırakmak isteyen yepyeni buharcı ve sigara içenlere hitap etmelidir.

Bir vape şirketi olarak Voopoo, çok çeşitli vaping ürünleri ile daha iyi bir üne sahiptir.

 

 

VOOPOO VMATE Pod Kit, kompakt bir MTL mucizesidir. Bu cihaz için özel olarak tasarlanmış file pod sayesinde, kullanıcılar mükemmel bir lezzet görüntüsü bekleyebilirler. VMATE, ağızdan akciğere vaping için idealdir ve hareket halindeyken ideal cep boyutunu oluşturur. Parlaklık dolu alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Sade tasarımı onu zarif kılıyor. Her biri olağanüstü olan dört renk vardır. Tasarım yoluyla doğal görüntüler oluşturun. Size daha fazla sürpriz vermek için sabırsızlanıyoruz! Avuç içi büyüklüğünde ve hafif. Yerleşik 900 mAh pil, bu süre zarfında şarj olmadan iki güne kadar Pod sistemi için yeterli enerji sağlayabilir. Pil bittiğinde Type-C USB portu üzerinden şarj edilebilir. Dahili bobine göre 17W'a kadar çıkış gücü desteği; düğme yok, çekme aktivasyonu; pil durumunu görüntülemek için LED göstergesi ile.

VOOPOO VMATE Pod Kit, 3ml kapasiteli yeni nesil atomizasyon teknolojisi kullanan Mesh Pod ile donatılmıştır. Tıbbi sınıf malzemelerden yapılmış yeniden doldurulabilir kapsüller, istediğiniz aromayı seçmenize olanak tanır. Bölme tarafındaki silika jel tapasını dışarı çekin, ardından e-likiti yeniden doldurun ve jel tapasını geri bastırmayı bitirin. E-suyu tekrar doldurduktan sonra, lütfen bölmeleri en az 5 dakika bekletin. VMATE Pod'un yerleşik 0.7ohm Mesh Coil'i, ısıtma alanını 3 kattan fazla artırır ve zengin bir lezzet bırakabilir. Daha fazla buharlaşma alanı her zaman daha fazla lezzet anlamına gelir. VMATE Pod 'un özellikle büyük bir ağ bobinine güvenmesinin nedeni budur. 3ml VMATE kartuş , bağımsız tek yönlü yoğuşma alanına sahiptir ve diğer Pod'lardan %75 daha yüksek sızdırmaz kapasiteye sahiptir, bu da solunmayan e-sıvının kaçmasını önleyebilir.

Voopoo VMate Pod Kit'ten Ne Bekleyebiliriz?

Tamam, bu küçük, küçük bir pod kitidir ve çekim etkinleştirilmiştir - kolay doldurulur ve içinde 900 mAH'lık bir pil vardır.

Bölmeler yeniden doldurulabilir, ancak coiller DEĞİŞTİRİLEMEZ - bu nedenle bir kez yapıldıktan sonra geri dönüştürülmeleri gerekir.

Kit, yalnızca bir coil/kartuş ile birlikte gelir ve bu, 0.7ohm mesh.

Diğer bölme/coiller mevcuttur – 0.8 ve 1.2ohm.

Voopoo VMate pod kiti bir MTL cihazı olarak tasarlanmıştır ve elbette bu incelemede buna bir göz atacağız.

Tamam, cihaz incelemesine devam edin ve Voopoo VMate'in gerçekten vape için uygun bir vape kiti olup olmadığını görelim.

Voopoo VMate Pod Kit – Kutunun İçinde

Voopoo VMate Cihazı
Voopoo V.THRU kartuş 2ml Doldurulabilir 0.8ohm Pod
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

Özellikler

900mAh Pil
Ağırlık: 45g
Yükseklik:9.5cm (3,7″)
Genişlik:2,9 cm (1,1")
Derinlik:1.5cm (0,6″)
2ml Doldurulabilir Bölmeler
Dahili Bobinler

Voopoo VMate Pod Kit – Temel Özellikler

Teknik özelliklerden de görebileceğiniz gibi, bu yeniden doldurulabilir pod kitini kullanmak için çok basit.

Kutuda 0,7 ohm mesh coilli yalnızca bir kartuş var ve 0,08 ohm ve 1,2 ohm kartuşları ayrı olarak satın almayı seçebilirsiniz.

Voopoo VMate'in kısa süre içinde ne kadar sıkı olduğuna değineceğim.

 

Basitçe söylemek gerekirse, bobini değiştiremezsiniz, bunun yerine tüm bölmeyi geri dönüştürür ve başka bir bölmede açılırsınız.

Kullanmakta olduğunuz pod/coil kombinasyonuna bağlı olarak Voopoo VMate, 12W veya 17W olarak çalışır.

Sadece doldurmak ve vape yapmak için endişelenecek bir düğme veya menü yok - vaping yapmak kadar kolay.

Çok cep dostu bir cihazdır ve çeşitli renk seçenekleriyle gelir: Yeşil – Kırmızı – Gümüş ve Uzay Grisi.

Tasarım ve Yapı Kalitesi

Az önce ima ettiğim gibi, Voopoo VMate küçücük bir cihazdır ve çok hafiftir, ancak yine de elde sağlam bir his verir.

Bölmeler güzel bir şekilde girip çıkıyor ve sıfır çıngırak var.

Sıkıca takın…kolayca çekin…iyi tavsiyeler

Voopoo VMate'i doldurmak çok kolay ve bölmenin yanında doldurma portunu bulacaksınız ve hiçbir sorunum olmadı.

Bir ağ bobini olabilir ve yalnızca 2 ml kapasiteye sahip olabilir, ancak bir likit tiryakisi buldum, bu bir yaş için dolgulu değil.

Bunun tasarımını gerçekten beğendim, elde harika hissettiriyor ve yarı saydam kapsül, meyve suyu seviyenizi kolayca görebileceğiniz anlamına geliyor.

Logolar da minimumda tutuluyor ve bunu gerçekten çok çekici bir pod kiti yapıyor.

Voopoo VMate Pod Kiti Nasıl Performans Gösterir?

Daha önce de açıkladığım gibi, benimkini kaybetmeyi başardım!

Ancak birkaç günlüğüne kullanabildim ve son derece etkilendiğimi ve kullanmaktan gerçekten zevk aldığım için biraz sinirlendiğimi söylemeliyim.

Bir Voopoo ürünü kullanmayalı ve yarasadan bu yana bir süre geçti, lezzet, birlikte verilen 0.7ohm bobinden son derece iyiydi.

Buhar sizin işinizse, bu gerçekten bulutları fırlatır - hatta güzel tuzları kullanarak.

Bunun bir MTL pod kiti olmasına gelince, bunun, birlikte verilen bobin ile bir RDL'ye daha çok benzeyen gevşek bir MTL vape olduğunu söyleyebilirim.

10'u son derece havadar olan 1:10 ölçeğinde - bu kolay bir 8'dir.

Her iki tarafta da birkaç hava akımı deliği vardır ve birini parmakla veya bantla kapatmak elbette buharı biraz kısıtlayacaktır.

0,8 veya 1,2 ohm bakla/bobin almadım, bu yüzden karşılaştırılacak hiçbir şeyim yok - bu yüzden kutunun dışında sıkı bir vape beklemeyin.

USB-C kablosu sayesinde şarj oldukça hızlıydı ve 900mAH pil ile bu kadar düşük voltajda vaping, bunu tek cihazım olarak kullanarak en az 6 saatim olduğu anlamına geliyordu.

Voopoo, bölmelerin "bağımsız tek yönlü yoğuşma alanı" olduğunu ve bunun da sızıntı olmadığı anlamına geldiğini söylüyor.

Bunu yürüyüşlerimde kullandıktan sonra kesinlikle bunun hiçbir sızıntı olmadığını söyleyebilirim - sırt çantama bile düştü.

Artıları

harika lezzet
inanılmaz bulutlar
İnanılmaz pil ömrü
Hızlı şarj
Kullanımı basit
cep dostu
harika fiyat
Ergonomik

Eksileri

Kutuda sadece bir kartuş/coil var

Nihai İnceleme Kararı

Voopoo VMate'den gelen lezzet gerçekten çok çok iyi olduğu için oldukça rahatsız olduğumu söyleyebilirim.

Neredeyse her gün Uwell Caliburn G'ye gittiğim kadar lezzetli olduğunu söyleyebilirim - aynı zamanda kaybetmeyi de başardım!

O zamandan beri bunlardan bir tane daha aldım ve yeni bir Voopoo VMate satın almak için fena halde cezbedildim, beni erteleyen tek şey kutudaki tek pod/coil oldu.

Bunu söyleyerek, sadece sırt çantamda yedek olarak tutmak için fiyata başka bir tane alabilirim çünkü bence o kadar iyi.

Daha gerçek bir MTL vape vereceğini düşündüğüm için 1.2om bobini denemek isterdim - ama yine de bunun yeni başlayanlar için vaping ve geri kalanımız için bir yedek olarak harika olduğunu düşünüyorum.

Peki… hiç bir vape kitini kaybettin mi? Varsa ne nerede ve nasıl!

Voopoo VMate'i satın almayı veya zaten kullanmayı mı düşünüyorsunuz?

Her zaman olduğu gibi, lütfen aşağıdaki yorumlarda düşüncelerinizi ve görüşlerinizi almama izin verin.