Voopoo Argus P1s Pod 25w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 725 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 725 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,450.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Voopoo Argus P1s Kit, Argus P1'in çubuk şeklindeki versiyonudur. Bireysel desen ve cyberpunk tasarımı ile birlikte gelir. Kullanıcıların cihazın iç devre yapısını görebilmeleri için şeffaf bir pencere eklenmiştir. 800mAh batarya ile size 2 günlük buharlama sağlayabilir. Ayrıca Argus P1s, iki katına çıkarılmış coil ömrü, 23 günlük pod ömrü özelliklerine sahiptir. 5V/2A hızlı şarj ile 20 dakikada tamamen şarj edilebilir. iCOSM (Temiz Deneyim, Orijinal Tazelik, Pürüzsüz Hava Akışı, Çoklu Yorumlama) kod tasarımı size optimum vaping deneyimi sunacaktır. VOOPOO Argus P1s, mevcut vaping durumuna göre uygun bir gücü akıllıca hesaplayabilir. Pod şeffaftır, yandan doldurma sistemi, 2ml kapasite ve sağlam manyetik bağlantı özelliklerine sahiptir.

 

Uyumlu Kartuş  >>  Argus Pod Kartuş  -  Argus Pod BOŞ Kartuş

 

Argus kartuşlarla uyumlu olan Argus P1s pod vape kiti, kutudan çıkan 0.7ohm coil dirençli kartuş ile birlikte gelir. Bu cihaz ayrı olarak satılan boş bir Argus pod ile eşleştirilebilen Voopoo ITO coillerle de uyumludur. Tüm Argus podlar ergonomik bir ağızlık ve sağlam manyetik bir bağlantı ile donatılmış olup en iyi buharlama deneyimini yaşamanızı sağlar. Argus P1s pod kiti, %50 PG veya daha yüksek oranda salt nikotin içeren likitlerle mükemmel bir şekilde eşleşir.

voopoo argus p1s pod kutu içeriği

Kutu İçeriği

1 x Argus Pod P1S
1 x Argus Pod Kartuş 0,7Ω (2ml)
1 x Kullanım kılavuzu
1 x Garanti Kartı
1 x USB-C Kablosu
1 x Kordon

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu