Voopoo Drag S2 Pod 60w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1125 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1125 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 22.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Voopoo Drag S2 Kit, boyutuna ve gücüne göre süper kompakttır, değiştirilebilir coillere ve değişken watt kontrolüne sahip bir pod cihazıdır.

Daha Fazla Detaylar

2,250.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Voopoo DRAG S2 üzerinde uygulanan yepyeni PnP X platformu kompakt cihazın arkasındaki mükemmel performansıyla sizi etkileyecek. Keyifli ve temiz buhar yolculuğunuz: 100 mL likit olmadan buhar tat solması ve coil yanmasına imkan sağlar. Voopoo Drag S2, bu boyuttaki bir cihaz için şaşırtıcı olan daha büyük bir dahili 2500mah bataryaya sahiptir. Bunun da ötesinde, 2A'da mümkün olan en hızlı şarj oranlarını sunan bir USB-C bağlantı noktası kullanır, yani bir saat içinde maksimum şarj olabileceğinden güvenilir Drag S2'niz olmadan asla olmak zorunda kalmazsınız!

 

Uyumlu Coil  >  Voopoo PnP X Coil

Uyumlu Kartuş  >  Voopoo PnP X Kartuş

 

Sizin için 2 Versiyon Kartuş, MTL'DEN DTL'YE

İnce ve uzun MTL ağızlık, buharlama için uygun, düşük çıkış gücü ve küçük hava akışı girişi altında sıkı bir çekiş sağlar .

Geniş DTL ağızlık, DTL buharlama ihtiyaçlarınızı iyi bir şekilde karşılar.

DRAG S2'nin MTL ve DTL kartuş versiyonları mevcuttur:

PnP X Kartuş MTL'yi seçin (PnP X 0.3/0.6 Ω ile), daha fazlasını elde edin sıkı buharlama deneyimi.

PnP X Kartuş DTL'yi seçin (PnP X 0.2/0.3 Ω ile), saf bir akciğer elde edin, Boğazınıza çarpan yeterli bir buharla buhar deneyimi.

Bu arada, MTL kartuşun ağızlıkları değiştirilebilir, bu da size farklı bir elektronik sigara deneyimi yaşatır.

drag s2 kit

TEK ELLE BASİT KULLANIM

Kolay pil değişimi için DRAG S2, C-çerçeve pil kapağını benimser. Ayrıca, yeni bir Menü arayüzü ekledik ve ana bilgileri kullanıcı arayüzünde vurguladık. Ne görüyorsanız onu alırsınız.

GELİŞMİŞ ÇİP GÜVENLİ ÇALIŞMA

DRAG S2, en iyi gücü akıllıca kullanan ve size 3 mod sunan yeni Gene.TT 2.0 çipini benimser:
Akıllı, RBA ve ECO. Hepsi elinizde tutulabilir. Akıllı mod, Yeni başlayanlar için dostça en iyi çıkış gücünü otomatik olarak eşleştirir. RBA mod, 5w ile 60w arasında güç aralığı elle düzenlenebilir. Eco mod, kullanımı %10 oranında artırabilir.

ÜST HAVA AKIMI GIRIŞI

Kendine özgü üstten hava akışlı tasarım, likit ve yoğuşma suyu sızıntısını etkili bir şekilde kontrol eder, Bu da uzun bir ağızda kalan tat ve tatmin edici MTL ile DTL buhar deneyimini PnP X coilleri ile bir araya getirir.

Voopoo Drag S2 Kit, boyutuna ve gücüne göre süper kompakttır, değiştirilebilir coillere ve değişken watt kontrolüne sahip bir pod cihazıdır! Bu gerçekten inanılmaz ve çok yönlü bir pod cihazıdır. Tam 60w değişken kontrol ile buhar üretimini tam zevkinize göre uyarlayabilirsiniz.

Yepyeni PnP X Kartuş, Voopoo Drag S2'ye eşlik etmek için yapılmış inanılmaz küçük bir poddur. Yepyeni bir enjeksiyon tarzı doldurma deliği, 360 ° sonsuz hava akışı teknolojisi ve push ve plug coil seçenekleri ile bu tank maksimum lezzet ve süper yoğun vape bulutları için üretilmiştir. Öncelikle yüksek güçlü bir tanktır ve sub-ohm vapers için mükemmel bir şekilde uygundur ve yeni PnP X serisindeki tüm coil seçeneklerini kullanır.

Her zaman olduğu gibi güvenlik her şeyden önemlidir, bu nedenle Voopoo daha uzun süre daha güvenli vaping yapmanızı sağlamak için gerekli tüm korumalara sahip olmanızı sağlarken ayrıntıları atlamaz! Yepyeni Gene TT, çok sayıda güvenlik sisteminin yanı sıra genel performansı %30 oranında artırmak için bir güç tasarrufu modu ve voltaj yükseltici destekler

drag s2 pod kutu içeriği

Kutu İçeriği

VOOPOO DRAG S2
PnP X Kartuş DTL (5 mL)
PnP X 0,3 Ω Coil
PnP X 0,2 Ω Coil
Kullanıcı Kılavuzu
C Tipi Şarj Kablosu
PnP X Platform Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu