Voopoo Doric E Pod 25w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 375 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 375 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Doric E Kit, 25W maksimum ve Type-C şarjlı dahili bir 1500mAh pil ile güçlendirilmiştir.

Daha Fazla Detaylar

750.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Voopoo

 
Açıklama

VOOPOO Doric E Pod Kit, hem rahatlık hem de performans için tasarlanmış şık ve kompakt bir buharlama çözümüdür. Sağlam bir 1500mAh şarj edilebilir pil ile bu kit, 25W maksimum çıkış sunar ve verimli C Tipi şarjı destekler. Deri detaylarla zenginleştirilmiş şık ve rahat tutuş, elinizde veya çantanızda taşımayı kolaylaştırarak hoş bir el hissi sağlar. 3 ml likit kapasitesi ve kullanıcı dostu yandan doldurma sistemine sahip Doric E Pod Sistemi, olası dağınıklığı en aza indirir. Cihaz ayrıca pil durumunu göstermek için 3 renkli bir LED göstergeye sahiptir ve hem MTL hem de RDL buharlama tercihlerine hitap eden simetrik çift delikli kademesiz hava akışı ayarı sağlar. VOOPOO ITO kartuşlar, ITO Coiller ve ITO-X kartuşlar ile uyumlu olan Doric E Kit, mevcut yedek parçalarla çok yönlülük ve bakım kolaylığı sunar. VOOPOO Doric E Pod Sistem Kiti ile buharlama deneyiminizi yükseltin.

 

Uyumlu Kartuş  >  Voopoo ITO Kartuş  -  Voopoo ITO-X Kartuş

Uyumlu Coil  >  Voopoo ITO Coil

 

Doric ailesine yeni katılan Doric E, modern ve zarif tasarımıyla karşınızda.

Dahili 1500mAh pil USB-C üzerinden şarj olur.

Maksimum 25 watt güç.

3ml ITO kartuş kapasitesi ve yandan dolum

MTL'de kullanım için hassas ayarlanabilir hava akışı.

Düğme veya otomatik inhalasyon ile aktivasyon.

ITO serisi kartuşlar ve ITO coillerle uyumludur.

Voopoo Doric E Pod, 25W maksimum ve Type-C şarjlı dahili bir 1500mAh pil ile güçlendirilmiştir. Pil durumunu göstermek için 3 renkli LED göstergeye ve MTL'den RDL'ye buhar ihtiyaçlarını karşılamak için simetrik çift delikli kademesiz hava akışı ayarına sahiptir. ITO Pod Kartuş 3ml, ITO-X Pod Kartuş ve ITO Coil ile uyumludur.

VOOPOO doric E

Kutu içeriği

1* Doric E Pod
1* ITO Pod 3ml Kartuş
1* ITO-M1 (0,7Ω) Coil
1* C Tipi Kablo
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu